Kostić završio misiju u Juventusu? Stara dama Srbina prodaje u Francusku?

21.03.2024

07:03

0

Autor: A. Š.

Posle sjajne prve sezone u crno-belom dresu, reprezentativac Orlova u tekućoj takmičarskoj godini pao u drugi plan kod Masimilijana Alegrija

Kostić završio misiju u Juventusu? Stara dama Srbina prodaje u Francusku?
Filip Kostić - Copyright Profimedia/Nicolň Campo

Sva je prilika da je došlo vreme da jedan reprezentativac Srbije napusti Juventus. Došao je Filip Kostić pre dva leta u Torinu, u prvoj sezoni ostavio sjajan utisak, međutim u tekućoj takmičarskoj godini iskusni ofanzivac pao je u drugi plan kod Maksa Alegrija.

Zbog toga italijanski mediji već nekoliko meseci spekulišu kako će predstojeći letnji prelazni rok biti prilika za „staru damu“ da prodajom reprezentativca Orlova malo napuni prilično ispražnjenu klupsku kasu.

Prema saznanjima medija na Apeninima, čelnici Juventusa sve su bliži odluci da se rastanu sa Kostićem koji ima još dve godine ugovor sa „bjankonerima“, a Tutosport ide korak dalje i piše da su dva kluba iz francuske Lige 1 zainteresovani da narednog leta završe transfer Srbina.

Navodno, jedan od ta dva kluba je Olimpik iz Marselja. Jedan od najvećih francuskih klubova je Filipa stavio na listu prioriteta za predstojeću fudbalsku pijacu, a ceo posao bi mogla da ubrza i olakša činjenica da prvi čovek Olimpika Pablo Longorija ima odlične odnose sa agentom reprezentativca Orlova Alesandrom Lučijem.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike