Ništa od Zvezde: Maksimović potpisao za veliki grčki klub!

21.03.2024

12:26

0

Iako se spekulisalo da bi moga da pojača redove crveno-belih, on se odlučio za drugu destinaciju

Ništa od Zvezde: Maksimović potpisao za veliki grčki klub!
Nemanja Maksimović - Copyright Printscreen/Instagram/fudbalski savez srbije

Srpski reprezentativac Nemanja Maksimović i zvanično je novi igrač Panatinaikosa, a to je potvrđeno u klubu iz Atine, iako se spekulisalo da bi na leto mogao da dođe u Crvenu zvezdu.

Ugovor je potpisan na tri godine, a on će do kraja ove sezone nastupati za Hetafe, tim iz predgrađa Madrida.

Maksimović se tako pridružiti saigračima iz reprezentacije Srbije Filipu Mladenoviću i Filipu Đuričiću, koji sa velikim uspehom brane boje Panatinaikosa.

Podsetimo, nedavno je predsednik Hetafe Anhel Tores rekao da će Maksimović napustiti ovaj klub i da želi da se vrati u Srbiju ili negde bliže, ali na kraju je ipak odabrao Grčku.

- Maksimović ide na kraju sezone. U Španiji je već dugi niz godina i želi da se sa svojom porodicom vrati u svoju zemlju ili neku drugu zemlju koja je blizu Srbije - izjavio je predsednik Hetafea za španske medije.

Panatinaikos se trenutno nalazi na drugoj poziciji tabele grčkog šampionata sa tri boda manje od vodećeg AEK-a i imaju velikie ambicije u narednom periodu, a cilj je plasman u Ligu šampiona.

Inače, srpski reprezentativac je u Španiji od 2017. godine, prvo je nastupao jednu sezonu u Valensiji, da bi od 2018. igrač Hetafea i za njih je odigrao 94 utakmice i postigao česti gola.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike