Pozdravio vas Vlahović, on ne dolazi! Piksi iznenadio naciju, pa objasnio zašto nekih igrača nema!

18.03.2024

12:13

0

Autor: A. S.

Selektor se našao u lošoj situaciju na sam dan okupljanja tima

Pozdravio vas Vlahović, on ne dolazi! Piksi iznenadio naciju, pa objasnio zašto nekih igrača nema!
Dušan Vlahović - Copyright MN Press

Fudbaleri Srbije danas se okupljaju u Beogradu, gde će se narednih dana spremati za dva prijateljska okršaja, najpre 21. marta gostuju Rusiji, a četiri dana kasnije idu u Larnaku, gde će igrati sa Kiprom.

Tim povodom selektor reprezentacije Dragan Stojković Piksi je uoči okupljanja, na konferenciji za medije govorio o predstojećim duelima i otkrio zašto nekih igrača nema.

- U ovom prozoru imamo dve važne utakmice. Bolje to nego da igramo baraža. Izbor je kakav je takav je. Ima dosta povreda. Važne su zbog samopouzdanja. Gudelj je maltene juče počeo da igra. Mali Nedeljković je trebalo da bude tu, ali koliko znam niti igra niti trenira niti znam gde igra. Ilić se povređen, Đuričić, Veljković je počeo da igra posle dva meseca. Grujić ima malu minutažu, Radonjić isto, Ristić je povređen.

Pitali ste me za Nastasića. To su privatni razlozi i ja ne ulazim u to. Javio se. Pozdravio vas Vlahović i on ne dolazi zbog strahovitih bolova u leđima - iznenadio je Stojković naciju.

Kako je istakao, napadač Juventusa je protekle nedelje bio na terapijama.

- Razgovarali smo i juče i danas. Cele nedelje je bio pod terapijama i lekovima. Nekako su ga spremili da odigra ovu utakmicu. Hteo je da dođe na pregled, ali verujem igračima. Nema potrebe da ga maltretiramo. Bolje da ga bole sada leđa nego u junu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike