Piksi pravo "u glavu"! Zvezda će biti šampion, ne znam kako je Partizan uopšte bio na prvom mestu!

18.03.2024

13:06

0

Autor: D. N.

Ova izjava selektora Srbije se neće svideti baš svima

Piksi pravo "u glavu"! Zvezda će biti šampion, ne znam kako je Partizan uopšte bio na prvom mestu!
Copyright MN Press

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi održao je konferenciju za medije uoči utakmica sa Rusijom i Kiprom. Tokom razgovora sa novinarima u Staroj Pazovi govorio je o brojnim temama, a jedna od njih je bila i 172. "večiti derbi".

I pohvalno je pričao o meču na stadionu "Rajko Mitić" koji je završen rezultatom 2:2.

- Gledao sam derbi. Mogu vam reći u poslednjih deset godina nisam video takav derbi. Sve pre toga je bilo negledljivo, mučenje. I po faulovima i šansama. Ovo je bilo dobro. Divan ambijent. Zvezda daleko, daleko bolji tim. Ono što ste videli vi video sam i ja. Dobro je i to. Preokreti, pa drama, pa sve što fudbal može da donese.

MN Press
 

Pravo da vam kažem išao sam da vidim derbi uživo zbog Mijailovića i Baždara, koji su na ovom spisku. Generalno sam zadovoljan onim što sam video, iako su stranci glavni igrači. Baš dobar derbi, jako mi se svideo, intezitet, puno šansi, puno golova - kazao je Piksi, a zatim je usledila i prognoza šampionske trke u Superligi Srbije.

- Ne znam kako je uopšte Partizan bio do marta meseca na prvom mestu, jer je ogromna razlika u igračkom kadru. Nemerljiv roster. Zvezda će da bude prva, Partizan drugi. Biće interesantno za četvrtu poziciju. Raduje me što se digao Kragujevac. Treća pozicija zagarantovano za Bačku Topolu. Za četvrtu će da bude interesantno. Imamo Čukarički, Vojvodina se digla... Ovo gore je rešeno, o tome nemojte da mislite - zaključio je Stojković.

Podsetimo, uoči pauze u Superligi Srbije, Zvezda ima četiri boda više od Partizana.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike