Bivši igrači Zvezde se javljaju iz celog sveta i zovu na "Marakanu": Zvezdaši, sad po titulu!

16.03.2024

15:26

0

Autor: P.K.

Crveno-beli objavili sjajan video, "delije" oduševljene

Bivši igrači Zvezde se javljaju iz celog sveta i zovu na "Marakanu": Zvezdaši, sad po titulu!
Navijači Crvene zvezde - Copyright MN Press

Crvena zvezda dočekuje sutra Radnički iz Kragujevca, na stadionu "Rajko Mitić" u 26. kolu Superlige. Šestostruki uzastopni šampion Srbije vratio se na prvo mesto, pohvalio se tom činjenicom, ali neće da se opušta sada.

Vrata "Marakane" biće otvorena za decu. Treba reći da je Radnički u sjajnoj formi, najboljoj u prvenstvu kako kažu brojke, pošto je vezao šest pobeda, a u ovoj kalendarskoj godini još nije izgubio.

Bivši igrači kluba sa Ljutice Bogdana pozvali su navijače iz različitih delova Evrope i sveta, poznate kao "delije", da dođu i pruže podršku ekipi u težnji ka osvajanju prvenstva.

Bivši igrači koji su ostavili neizbrisiv pečat u klubu takođe su se uključili u ovaj poziv. Iz Italije su se javili Darko Lazović, Stefan Mitrović i Uroš Račić, iz SAD Dejan Joveljić i Jovan Mijatović, a svoj glas je dao i bivši kapiten, Mičel Donald iz Holandije.

Podršku su izrazili i Mihailo Ristić iz Španije, Strahinja Eraković iz Rusije, Branko Jovičić i Filip Stojković iz Austrije, Marko Gobeljić iz Grčke, Slavoljub Srnić sa Kipra, dok je Nenad Krstičić bio pred "Marakanom" sa sinom, pozivajući fanove da podrže ekipu.

 

 

Većina njih je istakla da su "kockice složene" i istakli da je pravo vreme za osvajanje nove titule!

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike