Zvezda zove decu na Marakanu: Besplatan ulaz za Radnički, ali ima jedan uslov!

16.03.2024

07:03

0

Duel se igra u nedelju od 16 časova, a crveno-beli su objavili da mališani do 14 godina mogu bez karte da uđu na tribine

Zvezda zove decu na Marakanu: Besplatan ulaz za Radnički, ali ima jedan uslov!
Navijači Crvene zvezde - Copyright MN Press

Fudbalski klub Crvena zvezda objavio je da će ulaz za decu do 14 godina na utakmicu protiv Radničkog 1923 biti besplatan.

Fudbaleri Crvene zvezde i kragujevačkog Radničkog sastaju se u nedelju od 16 časova na stadionu "Rajko Mitić" u utakmici 26. kola Superlige Srbije.

- Deca do 14 godina će ponovo besplatno moći da bodre crveno-bele u borbi za šampionsku titulu, te svojom energijom daju snagu izabranicima Vladana Milojevića za novu pobedu – objavili su crveno-beli i otkrili jedan uslov da deca besplatno gledaju utakmicu sa tribina najvećeg srpskog stadiona:

- Podsećanja radi, uslov da mališani besplatno prisustvuju meču jeste da budu u pratnji jedne odrasle osobe koja poseduje kartu za predstojeći meč. Ulaznice su u prodaji onlajn, dok će prodaja na blagajnama biti u subutu (od 11 do 16 sati) i nedelju (od 10 časova do početka utakmice) - objavila je Zvezda na zvaničnom sajtu.

Cene karata su:

* Sever – 400 dinara

* Istok – 500 dinara
* Zapad – 700 dinara
* Tribina „Siniša Mihajlović“ – 1400 dinara
* VIP 1 – 6500 dinara
* VIP Galerija – 8000 dinara

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike