Delije pozivaju na opštu mobilizaciju! U nedelju svi na stadion!

11.03.2024

12:34

0

Autor: G. F.

Navijači Crvene zvezde ocenjuju da je podrška fudbalerima sada najpotrebnija

Delije pozivaju na opštu mobilizaciju! U nedelju svi na stadion!
Navijači Crvene zvezde - Copyright MN Press

Remi u 172. večitom derbiju za fudbalere Crvene zvezde znači da su i dalje na drugom mestu Superlige, sa bodom manje od Partizana.

Odličnu, uzbudljivu i turbulentnu utakmicu sa crno-belima ipak treba što pre zaboraviti. Već u sredu je gostovanje Radničkom u Nišu, a u nedelju na stadion Rajko Mitić stiže Radnički 1923 iz Kragjuevca.

Telegram_delije sever
Proglas navijača Zvezde

Ocenjujući trenutak kao izuzetno važan po klub, navijači Crvene zvezde izdali su proglas u kom pozivaju sve koji vole crveno-bele da podrže fudbalere sa tribina.

- Delije su napravile dogovor da kako god da se derbi završi, i kako god da prođe utakmica u Nišu, da sledeći vikend na utakmici protiv Radničkog iz Kragujevca napunimo severnu tribinu! Šta god danas bilo mi smo Zvezdi potrebni do kraja prvenstva! Ovo je zadatak za svakog od nas da pozove i one koji ređe dolaze, i one koji su možda prestali, da napravimo navijački iskorak, da vidimo kakva smo tribina! Zato na vreme da svi obeleže ovaj datum kome je Sever ikada išta značio. Težak izazov ali kada svi zagrizemo za nešto uvek smo uspevali. Mi smo bili i ostaćemo najbrojnija tribina u zemlji i šire. Da pokažemo svima da ne mogu da se takmiče sa Severom marakane, a pre svega da budemo vetar u leđa Zvezdi u trenutku kada je najpotrebnije. Svi na stadion - stoji u proglasu Delija.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike