PAOK razbio Dinamo! Živković stavio tačku na "petardu", pogledajte u FULL HD na 24sedam! (VIDEO)

14.03.2024

20:43

0

Autor: D. N.

"Modri" su se samo na kratko ponadali, pa su i završili takmičenje u Ligi konferencija

PAOK razbio Dinamo! Živković stavio tačku na "petardu", pogledajte u FULL HD na 24sedam! (VIDEO)
Copyright MN Press

Fudbaleri PAOK-a su se plasirali u četvrtfinale Lige konferencija pošto su u revanšu osmine finala bilo bolji od zagrebačkog Dinama. U prvoj utakmici bilo je 2:0 za "modre", ali su večeras crno-beli slavili sa 5:1.

Grčki tim je plasman među osam najboljih obezbedio zahvaljujući furioznom prvom poluvremenu. Od 27. do 42. minuta viđena su čak tri gola. Onda se hrvatski tim nakratko vratio golom Arbera Hodže u 49. minutu. I tada su na kratko bili u egalu.

Ali su onda usledila još dva pogotka, mada je Dinamu jedan poništen u 81. minutu. U 73. minutu pogodio je Konstantinos Kulerakis, da bi na 5:1 povećao Andrija Živković sa bele tačke. Igrao se 88. minut na "Tumbi" kada je Srbin pogodio.

Žreb je zakazan za sutra, a pogledajte sve najvažnije detalje iz ove utakmice, samo na našem portalu u HD rezoluciji.

U ostalim revanšima osmine finala najmlađeg UEFA takmičenja, Union je slavio sa 1:0 kao gost, ali je Fenerbahče ipak prošao ukupnim rezultatom 3:1. U duelu u Istanbulu, večeras je igrao i kapiten Srbije, Dušan Tadić, ali od 62. minuta.

Fiorentina je među osam posle večerašnjeg remija od 1:1, a ukupan rezultat u okršaju sa Makabijem iz Haife, bio je 5:4. U Firenci je poveo domaćin, u 59. minutu, pogotkom Antonin Baraka, a konačan rezultat je postavio Anan Kalaili.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike