Srbin održao govor za pamćenje u svlačionici grčkog velikana! Od Živkovićevih reči će se naježiti svaki navijač! (VIDEO)

06.11.2023

14:24

0

Autor: A. S.

Vikao, lupao, postigao gol, pa postao heroj

Srbin održao govor za pamćenje u svlačionici grčkog velikana! Od Živkovićevih reči će se naježiti svaki navijač! (VIDEO)
Andrija Živković drži govor u svlačionici PAOK-a - Copyright printscreen/twitter/PAOK_FC

Večiti derbi je večiti derbi, da li to bilo u Beogradu, Solunu, Milanu, Mančesteru, ista je draž i motivacija igrača.

Andrija Živković se može pohvaliti da je rastao i sazrevao u onom koji važi za najuzavreliji, beogradski, pa je to iskustvo preneo i u sadašnjem timu, PAOK-u.

Grčki crno-beli su juče igrali sa Olimpijakosom i slavili sa 4:2, a sada je obelodanjen snimak iz svlačionice, nastao uoči meča.

Rođeni Nišlija, koji nosi kapitensku traku PAOK-a, bio je najbučniji u svlačionici, a kasnije i na terenu, pa je izrastao u pravog heroja derbija.

Živković je bio jedan od strelaca, ali su navijači već navikli na njegove bravure na terenu, pa ih je oduševio njegov nastup u svlačionici.

Kapiten je saigračima održao govor i jasno poslao poruku kako treba u najvažnijim utakmicama šampionata.

 

 

- Vreme je da se sve promeni. Vreme je za pobedu i povratak u Solun sa tri boda. Ali kako ovo da uradimo? Moramo da budemo odlučni da pobedimo. Ne odlazimo odavcde bez tri boda. Pokazaćemo svima ko smo i da smo pobednici - vikao je Živković, dok je rukom lupao o sto.

Saigrači su iz njegove želje, dodatno shvatili značaj duela, pa su u jednom momentu vodili sa 4:0. Do kraja su rivalu dopustili da ublaži poraz, ali su bodovi u Solunu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike