Tadić potvrdio Fenerovu dominaciju u Belgiji, PAOK-u treba čudo u revanšu protiv Dinama!

07.03.2024

23:50

0

Autor: A. Š.

Večeras odigrani prvi mečevi osmine finala Lige konferencija

Tadić potvrdio Fenerovu dominaciju u Belgiji, PAOK-u treba čudo u revanšu protiv Dinama!
Dušan Tadić slavi gol u Briselu - Copyright Profimedia

Kapiten Orlova Dušan Tadić overio je ubedljivu pobedu Fenebahčea u Belgiji protiv Rojal Uniona u prvom meću osmine finala Lige konferencija – 3:0.

Iskusni vezista precizno je u 90. minutu izveo penal kojim je Feneru širom otvorio vrata četvrtfinala najmlađeg klupskog takmičenja pod okriljem UEFA.

Fudbaleri Dinama iz Zagreba pobedili su na „Maksimiru“ ekipu PAOK-a rezultatom 2:0 (0:0). Golove za tim iz Zagreba postigao je Bruno Petković u 37. i 71. minutu.

Fiorentina je u Izraelu savladala Makabi iz Haife 4:3. Precizni za italijanski tim bili su Mbala Nzola u 2. minutu, Lukas Beltran u 58. minutu, Rolando Mandragora u 73. minutu i Antonin Barak u 95. minutu. Za izraelski klub golove su postigli Abdoulaje Sek u 12. minutu, Gadi Kinda u 29. minutu i Anan Kalaili u 67. minutu.

Fudbaleri Viktorije Plzen i Serveta remizirali su bez golova, a ranije danas Molde je pobedio Klub Briž 2:1, Makabi iz Tel Aviva je bio ubedljiv protiv Olimpijakosa u Pireju 4:1. Lil je savladao Šturm rezultatom 3:0, dok su Ajaks i Aston Vila remizirali 0:0.

Revanš mečevi osmine finala na programu su 14. marta.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike