Da li je Partizan oštećen? Pogledajte snimak iz drugog ugla, sve se vidi! (VIDEO)

14.03.2024

11:43

0

Autor: A. S.

Ova odluka može rešiti pitanje šampiona

Da li je Partizan oštećen? Pogledajte snimak iz drugog ugla, sve se vidi! (VIDEO)
Fudbaleri Partizana sa sudijama - Copyright MN Press

Fudbaleri Partizana nakon remija sa Crvenom zvezdom u 172. večitom derbiju, okrenuli su se meču 25. kola sa ekipom Napretka, ali su u Humskoj doživeli težak šok, pa se gol Andrije Majdevca slavi i sa druge strane Topčiderskog brda.

Ovim porazom crno-belih, a pobedom u Nišu, Zvezda se vratila na prvo mesto Superlige, pa je jučerašnji dan bio zanimljiv u domaćim krugovima. Očekivano ili ne, najviše se govorilo o meču Partizana i sudijskim odlukama, pa su kako iz kluba, tako i navijači, nezadovoljni odlukama arbitra.

Iz crno-belog tabora smatraju da je najpre načinjen faul nad Leonardom Ovusuom, koji je prethodio pogotku Majdevca, ali je mnogo veću prašinu podigao pad Nemanje Nikolića u finišu meča, u kaznenom prostoru rivala.

 

 

Špic crno-belih je prvi došao do lopte, a potom je loptu zakačio i golman gostujućeg tima, Vladimir Savić, nakon čega je pokupio i Nikolića. Sa tribina se moglo čuti nezadovoljstvo, sa klupe takođe, a signalizirali su i igrači sa terena. Međutim, sudija je pokazao da se igra nastavi.

Danas društvenim mrežama kruže snimci koji pokazuju trenutak sudara dvojice fudbalera, pa procenite sami i recite šta mislite.

 

Standings provided by Sofascore

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike