Duljaj za sudiju imao samo jednu poruku, pa poručio: Zvezda pobeđuje u Nišu, tu se ne postavlja pitanje!

13.03.2024

20:08

0

Autor: A. Š.

Trener crno-belih na terenu je bio više nego ljut, ali po završetku meča ostao je dosledan u svojoj odluci za priču o suđenju

Duljaj za sudiju imao samo jednu poruku, pa poručio: Zvezda pobeđuje u Nišu, tu se ne postavlja pitanje!
Nikola Radaković isključuje Marka Jovanovića - Copyright MN Press

Partizan je napravio veliki korak ka prednosti domaćeg terena u plej-of derbiju remijem na Marakani minulog vikenda, ali su crno-beli večeras u Humskoj najverovatnije ostali bez toga.

Napredak je na Topčiderskom brdu šokirao crno-bele u meču koji je obilovao žestokim napadima Igora Duljaja na glavnog arbitra meča Nikolu Radakovića.

Ipak, pošto se glava koliko toliko ohladila, mladi strateg crno-belih pred novinarima je ostao dosledan svojoj odluci da ne komentariše suđenje.

- Uvek sam govorio da suđenje neću da komentarišem. Ali, kada vas neko gleda u oči i priča vam nešto, a znate da nije iskreno to što priča... Toliko. Njemu na obraz. Ali, suđenje ne komentarišem – rekao je Duljaj, koji se nije složio sa konstatacijom novinara da njegov tim večeras nije bio na nivou.

- Zašto to kažete? Koliko smo imali šansi? Samo Baždar pet? Onda ne možete da kažete da nismo bili na nivou. Kada se izgubi, onda zavisi iz kakvog ugla gledate. Da li smo igrali dobro? Nismo. Ali, šanse smo stvarali. Veoma je teško kada u ekipi imate igrače koji nastupaju pod injekcijama, Saldanja nije tu, Severina je na prošloj utakmici isključen, ali to ne umanjuje pobedu Napretka.

Nije Duljaj želeo da kritikuje mladog Baždara zbog nekoliko propuštenih prilika.

- On je igrač koji nam je neophodan, to se primećuje na mnogim utakmicama, pogotovo u nekim situacije u kojima je, recimo, danas bio Baždar. A, njemu ne zameram, jer je mlad, ima dosta prostora za njega. Ali, drugi igrač kao što je Saldanja lakše bi rešio te situacije.

Crno-bele u nedelju čeka put u Lučane.

- Teško je igračima palo ovo danas zbog mnogih stvari, oni imaju apsolutnu moju podršku, gledamo svoje dvorište i znam da ćemo samo zajedno morati da izađemo još jači. Mi se uopšte ne predajemo, niti ćemo se predati.

Pošto su izgubili tri boda, crno-beli će skliznuti sa prvog mesta Superlige Srbije ukoliko Zvezda pobedi Radnički u Nišu.

- Sigurno će pobediti, tu ne treba da se postavlja pitanje. Na nama je da radimo, imamo izuzetno važnu utakmicu u nedelju. Kao da su mnogi čekali da se spustimo niže na tabeli, pritisak je sada na drugima. Govorio sam da moja ekipa nema pritisak rezultata, igramo časno, momci pošteno odrađuju sve ono što zahteva fer-plej - poručio je Igor Duljaj.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike