Zvezdi nije bilo lako posle "večitog derbija"! Milojević kaže da nešto treba i da se popravi!

13.03.2024

21:10

0

Autor: D. N.

Branilac titule sada ima sve u svojim rukama, pošto ima dva boda više od Partizana

Zvezdi nije bilo lako posle "večitog derbija"! Milojević kaže da nešto treba i da se popravi!
Copyright FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su u Nišu Radnički, rezultatom 2:0, i tako ponovo zauzeli prvo mesto na tabeli Superlige. Golove za ekipu Vladana Milojevića dali su Gelor Kanga i Aleksandar Katai, dovoljno za trijumf.

- Spremili smo se dobro za utakmicu, ali nije lako igrati posle derbija. Bilo je malo vremena za odmor, a opet je Radnički čvrsta ekipa i nije nam dozvoljavao da se razigramo. Ipak, sve dogovoreno smo ispunili, iako ima stvari koje treba da popravimo.

Bez obzira na to što Radnički ima probleme, u Nišu je uvek teško igrati, a verujem da će se izvući iz svega toga. Zasluženo smo pobedili, čestitam igračima i navijačima - rekao je Milojević za klupski sajt.

I kao što je rečeno, branilac titule je ponovo prvi na tabeli, sa dva boda više od Partizana sa kojim je u subotu odigrao nerešeno.

- Ne razmišljam o tome. Bitno mi je bilo samo da pobedimo. Nastavljamo da gledamo nas i ništa ne menjamo. Kao što sam uvek govorio, dosta bodova je u igri, i prvenstvo je dugačko.

Idemo utakmicu po utakmicu. U skladu s tim pozivam navijače da dođu u nedelju na Marakanu. Potrebni su nam i ne sumnjam da će prepoznati trentak i napraviti divan ambijent. Volimo da igramo pred punim tribinama - podvukao je Milojević.

U nedelju, na "Rajku Mitiću" gostovaće Radnički 1923, tim koji je u poslednjih sedam mečeva upisao isto toliko pobeda.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike