Derbi je doneo mnogo vike oko sudije, odlučeno ko će sada deliti pravdu Partizanu i Crvenoj zvezdi! Valjda posle srede neće biti zamerki!

11.03.2024

18:50

0

Autor: G. F.

Crno-beli dočekuju Napredak, crveno-beli gostuju Radničkom u Nišu

Derbi je doneo mnogo vike oko sudije, odlučeno ko će sada deliti pravdu Partizanu i Crvenoj zvezdi! Valjda posle srede neće biti zamerki!
Pavle Ilić na derbiju - Copyright MN Press

Više se pričalo o sudijskim odlukama nego o jednom od najboljih derbija posle odlične fudbalske predstave fudbalera Crvene zvezde i Partizana.

I jedni i drugi su razočarani zbog odluka Pavla Ilića, ali tu više nema nazad. Bilo je šta je bilo, večiti rivali su podelili bodove i već misle o narednom, 25. kolu Superlige.

A tamo ih čeka nastavak trke za šampionsku titulu. Partizan dočekuje Napredak dok Zvezda gostuje Radničkom u Nišu.

Sudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije odredila je imena delilaca pravde za ove dve utakmice, a mi se nadamo da ovoga puta neće biti nezadovoljstva ni na jednoj strani Topčidera.

Crno-belima i Kruševljanima će prvi put do sada suditi Nikola Radaković, sa pomoćnicima Svetozarom Živinom i Draganom Peranovićem, dok će na centru u Nišu stajati Marko Ivković, koji je crveno-belima delio pravdu u 22. kolu u duelu sa Čukaričkom. Njemu će pomagati Marko Đuričić i Milorad Jovanović.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike