Pavlović - izgubljeni san Srbije! Saga je okončana, Aleksandar je birao grb Pancera!

12.03.2024

10:45

1

Autor: A. S.

Nemci su ovaj slučaj lagano rešili u svoju korist

Pavlović - izgubljeni san Srbije! Saga je okončana, Aleksandar je birao grb Pancera!
Aleksandar Pavlović - Copyright Profimedia

Danima se šuška o budućnosti Aleksandra Pavlovića i njegovoj reprezentativnoj karijeri, a sada je stigla i izvesna potvrda - mladi Srbin rođen u Minhenu nalazi se na spisku nacionalnog tima Nemačke već za martovske utakmice.

Drugim rečima, borba i želja Srbije, pregovori i razgovori nisu urodili plodom, ovaj mladić nosiće dres Pancera, prenosi Bild.

Želeo je selektor Srbije Dragan Stojković Piksi mladog vezistu Bajerna u redovima Srbije, pa je tim iz Fudbalskog saveza Srbije boravio u Nemačkoj. Pričali su i uveravali javnost da ništa još uvek nije gotovo. 

Iz Nemačke su stizale razne informacije, od toga da Pavlović još uvek nije odlučio, do toga da želi da igra samo za Nemačku i nijednu drugu reprezentaciju. A onda je u javnosti dospela informacija da ga selektor Julijan Nagelsman ne planira za martovske utakmice, već da će ga prepustiti mlađoj selekciji za mečeve kvalifikacija.

Ipak, izgleda da je izostanak Leona Gorecke učinio svoje, ali i dobre partije Pavlovića, pa će se Srbin naći u konkurenciji prvog tima.

Da li Srbija i dalje ima čemu da se nada? Ima, ali...

Ukoliko 19-godišnji vezista debituje za Nemce i nastupi u seniorskom timu, ni tada neće biti okončana situacija, ali su šanse da ga Srbija privoli, već sada na matematičkom minimumu.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike