FSS se i dalje bori za Bajernovog fudbalera! Posle razgovora u Minhenu, ovo je njegov odgovor!

05.03.2024

12:47

0

Autor: D. N.

Aleksandar Pavlović na raskrsnici dve reprezentacije

FSS se i dalje bori za Bajernovog fudbalera! Posle razgovora u Minhenu, ovo je njegov odgovor!
Copyright Profimedia

U danu kada je selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi saopštio širi spisak za predstojeće prijateljske utakmice, oglasiio se i direktor A tima Stevan Stojanović

Pričao je i o nedavnom sastanku sa roditeljima igrača minhenskog Bajerna Aleksandra Pavlovića koji je kandidat za naš nacionalni tim.

- Vrlo je važno da se naglasi da smo u kontaktu sa Pavlovićem odnosno njegovim roditeljima nekoliko meseci. Intezivno smo razgovarali i kada su obaveze obe strane to dozvolile dogovoreno je da se vidimo u Minhenu. Pre svega bih želeo i Aleksandru i njegovim roditeljima da zahvalim na razumevanju i izdvojenom vremenu.

Razgovor je bio obostrano konstruktivan i direktan. Iskreno verujem da su prepoznali najbolju nameru selektora Dragana Stojkovića i odgovornih ljudi za funkcionisanje A tima da Aleksandar na adekvatan način bude priključen najboljoj selekciji Srbije. I nema sumnje da ga mi vidimo u A timu i plan je bio da bude pozvan u martu - kazao je Stojanović i dodao da će se na konačnu odluku sačekati još malo.

- Kako nam je rečeno Aleksandar ne želi da donese odluku još, odnosno ne do završetka EURO u Nemačkoj. Imamo apsolutno razumevanja i shvatanje takvog pristupa. Nastavićemo da ga pratimo, bićemo u kontaktu i videćemo šta će biti epilog. Aleksandru želimo mnogo uspeha u nastavku sezone uz nadu da će od jeseni nositi dres Srbije - zaključio je Stojanović.

Prve utakmice A tima Srbije su na programu ovog meseca. Prijateljski meč protiv Rusije je u Moskvi 21. marta. Duel sa Kiprom je četiri dana kasnije u Larnaki.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike