Legendarni Ronaldo ima viziju: Tačno znam šta će da se dogodi Mbapeu kada potpiše za Real!

11.03.2024

17:12

0

Nekadašnji brazilski reprezentativac nema dilemu da će francuski napadač, ukoliko zaduži opremu Madriđana, poneti ovo prestižno priznanje

Legendarni Ronaldo ima viziju: Tačno znam šta će da se dogodi Mbapeu kada potpiše za Real!
Predsednik Real Madrida Florentino Perez i Ronaldo - Copyright Profimedia/Burak Akbulut/Anadolu Agency

Nekadašnji brazilski reprezentativac Ronaldo izjavio je da će francuski reprezentativac Kilijan Mbape da osvoji "Zlatnu loptu", koja se dodeljuje najboljem fudbaleru sveta, ako potpiše ugovor sa madridskim Realom, prenosi „Dejli mejl“.

Mbape ima ugovor sa Pari Sen Žermenom do kraja sezone. On je više puta odbio da produži saradnju sa klubom iz Pariza, pošto je navodno dogovorio prelazak u Real na kraju sezone.

- Moramo da sačekamo da bude zvanično objavljeno pre nego što krenemo da detaljišemo, ali jasno je da svi jedva čekaju da Mbape ode u Madrid. On je neverovatan igrač - rekao je Ronaldo.

- Znam šta će tačno da se dogodi kada Mbape dođe u Madrid. On će da postane najbolji igrač i osvojiće 'Zlatnu loptu'. Mislim da je to dobar izbor za njega - dodao je nekadašnji brazilski reprezentativac.

Ronaldo (47) je igrao za Real od 2002. do 2007. godine.

- Ne znam šta je istina, ali ljudi pričaju da Mbape odlazi iz Pari Sen Žermena. Naravno, on će u Realu da ima ekipu koja će da ga podrži bilo koju odluku da donese. U Madridu će imati tim koji će mu pomagati i na terenu i van njega. Oni će da ga zaštite. Imao je dobre trenutke u PSŽ-u, bio je velika zvezda projekta - istakao je Ronaldo.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike