Mbape i PSŽ – sad je stvarno kraj! Posle ovoga nema nazad, Sveci na leto započinju novu eru!

15.02.2024

18:09

0

Autor: A. Š.

Jedan od najboljih fudbalera sveta napravio je jedan od najvažnijih i najvećih koraka u karijeri

Mbape i PSŽ – sad je stvarno kraj! Posle ovoga nema nazad, Sveci na leto započinju novu eru!
Kilijan Mbape - Copyright Profmedia

PSŽ od sledeće sezone započinje novu eru – bez Kilijana Mbapea! Najbolji francuski fudbaler današnjice večeras je doneo jednu od najvažnijih odluka u karijeri, obavestivši čelnike „svetaca“ da će na kraju sezone napustiti „Park prinčeva“ kao slobodan agent!

Objavio je to najuticajniji fudbalski insajder Fabricio Romano, uz dodatak da uslovi rastanka tek treba da se utanače, te da reprezentativac „trikolora“ pre odlaska treba da ispuni svoje obaveze prema klubu.

Upravo je italijanski novinari nekoliko dana po spuštanju zavese na zimsku fudbalsku pijacu objavio sve najvažnije detalje oko budućnosti projektovanog naslednika Lea Mesija i Kristijana Ronalda na vrhu liste najboljih fudbalera sveta, a kao ključni korak u celoj priči istakao je ovaj koji se odigrao u četvrtak. 

U momentu kada su gotovo svi uticajni francuski mediji preneli da je Mbape dogovorio sve detalje saradnje sa madridskim Realom, Romano je otkrio kako ništa nije potpisano i kako se ništa epohalno neće dogoditi sve dok Kilijan o svojoj odluci ne obavesti prvog čoveka PSŽ-a Nasera Al Kelaifija.

Naglasio je Italijan tom prilikom i da ovoga puta neće biti nikakve sage, te da će Mbape konačnu odluku veoma brzo saopšiti vodećim ljudima PSŽ-a, što se večeras potvrdilo, a sada preostaje da vidimo i da li će se drugi deo Romanovih saznanja obistiniti.

Preciznije, transfer guru je početkom februara objavio kako su ljudi iz bliskog okruženja Florentina Pereza, za razliku od prošlog leta, ovoga puta prilično samouvereni da će u pauzi između dve sezone lansirati jednu od najvećih bombi u svetu fudbala, koja bi trebalo da ozvaniči i početak nove generacije "galaktikosa" na "Santijago Bernabeuu".

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike