Mbapeu poturili da se potpiše na grb Reala! Ovakvu njegovu reakciju je malo ko očekivao! (VIDEO)

05.03.2024

07:05

0

Autor: A. Š.

Francuski fudbaler stigao je sa ekipom PSŽ-a u Španiju, na revanš meč osmine finala Lige šampiona protiv Real Sosijedada

Mbapeu poturili da se potpiše na grb Reala! Ovakvu njegovu reakciju je malo ko očekivao! (VIDEO)
Kilijan Mbape - Copyright Profimedia

Najveću zvezdu francuskog fudbala Kilijana Mbapea gotovo svi već vide u dresu madridskog Reala od naredne sezone.

Onog trenutka kada je as PSŽ-a obavestio prvog čoveka „svetaca“ Nasera Al Kelaifija da će na kraju sezone napustiti Park prinčeva gotovo svi uticajni mediji u Francuskoj i Španiji složili su se u tvrdnji da će sjajni napadač postati centralna figura novih Galaktikosa na „Santijago Bernabeuu“, međutim zvanična potvrda još izostaje.

Ipak, to ne smeta navijačima Reala da se „kite“ već viđenim novim mezimcem, čiji će ih potez po dolasku PSŽ-a u Španiju možda malo i razočarati.

Podsetimo, francuski šampion u utorak igra revanš meč osmine finala Lige šampiona u gostima protiv Real Sosijedada, a prilikom dolaska ekspedicije „svetaca“ na Pirinejsko poluostrvo nekolicina navijača poželela je Mbapeov autogram.

Među njima se našao i jedan, očigledno, fan Reala, koji je francuskom reprezentativcu pokušao „da podmetne“ grb „kraljevskog kluba“ na potpis, što je Kilijan odbio da uradi kada je video šta se nalazi na papiru.

Međutim, iako ovakav potez francuskog superstara deluje pomalo razočaravajuće iz ugla navijača „kraljevskog kluba“, Mbape je doneo jedinu ispravnu odluku, imaju u vidu tenziju koja se stvorila oko njega zbog odluke da na kraju sezone napusti Park prinčeva i najverovatnije se preseli u špansku prestonicu.

Ovim potezom Kilijan je sasvim sigurno uspeo sebi da „kupi“ malo mira, jer nema dileme da bi potpis na Realov logo mnogi kojima je PSŽ na srcu mogli da protumače kao dodatni vid provokacije i nepoštovanja francuskog šampiona.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike