Grobari, karte za derbi prodaju se i u Humskoj! Partizan, pored juga, dobio još jedan sektor na Marakani!

01.03.2024

16:51

0

Autor: A. Š.

Crno-beli objavili da će se distribucija ulaznica za predstojeću najveću utakmicu srpskog fudbala obavljati i na njihovim blagajnama

Grobari, karte za derbi prodaju se i u Humskoj! Partizan, pored juga, dobio još jedan sektor na Marakani!
Grobari na jednom od prethodnih derbija na Marakani - Copyright MN Press

Posle dugo vremena stvara se takmičarska tenzija oko večitog derbija u prolećnom delu sezone. Dominacija Crvene zvezde poslednjih godina je najveću utakmicu srpskog fudbala uglavnom svodila na stvar prestiža, ali ove sezone situacija je drugačija.

Igor Duljaj i njegovi izabranici zaseli su na lidersku poziciju Superlige i ukoliko predstojećeg vikenda ne dozvole veliku senzaciju protiv pančevačkog Železničara na svom stadionu u 172. večiti derbi će ući kao prvoplasirani tim na tabeli.

To kod navijača Partizana budi dodatni razlog da u što većem broju ispune svoje sektore na stadionu „Rajko Mitić“, a kada se ima u vidu da „grobari“ ove sezone fudbalere u crno-belim dresovima bodre isključivo na gostovanjima i to u velikom broju ne bi trebalo da bude dileme da će Marković i drugovi imati ogroman vetar u leđa u kući najvećeg rivala.

S tim u vezi, Partizan je na zvaničnom sajtu kluba objavio i da će karte za derbi njegovi navijači moći da kupe i na blagajnama stadiona u Humskoj, kao i na prodajnim mestima tiketing partnera Ticketline-a.

- Prodaja ulaznica za 172. večiti derbi, koji je na programu u subotu 09.03.2024. u 17 časova na stadionu Rajko Mitić, za sektore namenjene navijačima Partizana (JUG i ZAPAD – Sektor 1), počinje u ponedeljak 04.03.2024. godine od 10 časova – objavili su crno-beli u saopštenju u kojem dodaju:

- Ulaznice za južnu tribinu koštaju 600 dinara a za zapadnu tribinu 1.200 dinara i to su jedini sektori koji navijači FK Partizan mogu kupiti na blagajnama stadiona u Humskoj kao i na prodajnom mestu Ticketline-a u TC Mercator.

Crno-beli su naglasili da jedna osoba može kupiti najviše četiri ulaznice uz lični identifikacioni dokument, te da postoji i opcija rezervacije ulaznica na telefon 011/20-30-570 najkasnije do četvrtka 07.03.2024. do 17 h.

- Od ponedeljka 04.03.2024. ulaznice se mogu kupiti na prodajnom mestu Ticketline Shop – Novi Beograd, TC Novi Mercator, u radnom vremenu od 10 do 18 časova od ponedeljka 04.03. do petka 08.03. Prodaja ulaznica na blagajnama stadiona FK Partizan počinje u sredu 06.03.2024. od 10 časova i odvijaće se u sredu, četvrtak i petak u radnom vremenu od 10 do 18 časova, a na dan utakmice od 10 časova do početka utakmice.

Na kraju, Partizan je napomenuo da će se karte na dan utakmice prodavati isključivo na blagajnama stadiona u Humskoj od 10 časova do početka utakmice, te da će sve rezervacije u skladu sa uslovima kupovine biti važeće najdalje do petka 08.03.2024. do 17h.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike