Skandalozan gol o kome se govori: Crna Gora crveni zbog ovog poteza! (VIDEO)

29.02.2024

09:54

0

Autor: A. S.

"Pogledajte kako je Cekrić sklonio noge, o čemu se ovde radi?"

Skandalozan gol o kome se govori: Crna Gora crveni zbog ovog poteza! (VIDEO)
Matić postiže pogodak - Copyright printscreen/twitter/nekboa

Jedan meč iz crnogorske fudbalske lige privukao je pažnju proteklih dana u meri derbija iz najkvalitetnijih liga na svetu.

Srpski fudbaler Bojan Matić, bio je strelac za Dečić u meču protiv Mladosti iz Donje Gorice, koji je okončan pobedom domaćina 3:0, ali je upravo pogodak nekadašnjeg napadača Partizana i Vojvodine, postao hit na društvenim mrežama.

Ovog puta se ne govori o sjajnom šutu, niti driblingu, nije reč čak ni o Matiću, već o čudnoj reakciji odbrane, koja je pokrenula mnoge dileme.

Naime, sporna situacija dogodila se u trećem minutu sudijske nadoknade prvog poluvremena, kada je srpski napadač došao do lopte u šesnaestercu rivala, na nekih desetak metara od gola i uputio šut bez bloka. Odbrambeni fudbaler rivalskog tima, Zvonko Ceklić, koji je bio najbliži, ne da nije pokušao da odreaguje, već je i poskočio i sklonio nogu, pa je lopta prošla kraj njega i završila u donjem uglu gola Mladosti.

Ova reakcija odbrane, zbunila je i komentatora prenosa.

- Jao... Poskočio je i lopta je prošla ispod njega i završila je u golu. Videćete na ponovljenom snimku, ovo je čudno. Pogledajte kako je Ceklić sklonio noge, o čemu se ovde radi? Zašto? Neverovatno... Ili je to i očekivano? - sa nevericom je komentarisao.

Inače, Dečić je prvoplasirani u prvenstvu Crne Gore sa 42 boda, dok je Mladost na poslednjem mestu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike