Vojvodina ojačala napad! Vratio se da osvoji trofej!

19.01.2022

17:12

0

Autor: 24sedam

Ugovor je na dve godine

Vojvodina ojačala napad! Vratio se da osvoji trofej!
20191018npMaticB1 - Copyright MN Press

Bojan Matić je ponovo u Vojvodini. U novosadskom timu, bio je od februara 2019. do januara 2020. godine i u tom periodu je odigrao 33 utakmice uz 13 golova.

Sada je ponovo tu, a stigao je iz Pakhtakora iz Uzbekistana. Ugovor je potpisao na dve godine.

- Srećan sam što sam se vratio u Vojvodinu, gajimo iste, najveće ambicije, da uđemo u Evropu i da osvojimo Kup Srbije, i zato sam se i vratio. Novi Sad je moj grad i drago mi je što sam ponovo ovde.

Raduje me saradnja sa trenerom Đorđevićem, ekipu poznajem, ima tu igrača sa kojima sam igrao i u prvom mandatu i nadam se da ćemo biti još ofanzivniji i efikasniji - rekao je prekaljeni napadač, pošto ima veliko iskustvo na domaćoj i međunarodnoj sceni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FK Vojvodina (@fk_vojvodina)

Igrao je za Zemun, Loznicu, Mačvu, potom je otišao u Koreju u Seul, odakle je i došao prvi put u Vojvodinu. Nakon Voše je igrao za Partizan, Atromitos i Pakhator.

- Promenio sam tri ekipe za dve godine, stekao sam lepa iskustva, osvajao sam titule. Imao sam priliku da vidim neki drugačiji fudbal u Grčkoj i Uzbekistanu, naučio sam neke stvari i potrudiću se da to neko iskustvo prenesem na mlađe saigrače u Vojvodini - zaključio je Matić.

Vojvodina će za dva dana krenuti ka Turskoj, gde će se pripremati za nastavak sezone.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike