Spas u poslednji čas! Voša prvo nije imala sreće, ali je onda Matić rešio u "minut do 12"

21.02.2022

16:12

0

Autor: 24sedam

Poveo je domaćin, ali na kraju izgubio

Spas u poslednji čas! Voša prvo nije imala sreće, ali je onda Matić rešio u "minut do 12"
20191018npMaticB3 - Copyright MN Press

Metalac je u pretposlednjoj utakmici 23. kola Superlige Srbije dočekao Vojvodinu i izgubio sa 3:2, a gol odluke u sudijskoj nadoknadi dao je Bojan Matić.

Poveo je Metalac u 22. minutu, pogotkom Filipa Stuparevića, a golu je "kumovao" i golman Emil Rockov koji je u želji da interveniše postigao autogol. Relativno brzo stiglo je i izjednačenje. Strelac je u 41. minutu bio je Ivan Vukčević, koji je natrčao na odbitak i uspešno ga realizovao.  Potpuni preokret je doneo kapiten Voše, Nemanja Čović.

Nešto kasnije, u 70. minutu na scenu je stupio drugi Nemanja, Stojić. Šutirao je sa ivice kaznenog prostora, Emil Rockov se bacio, ali nije imao sreće. Lopta je pogodila jednu stativu, zatim išla po gol liniji, udarila u drugi i ipak prešla gol liniju. Dakle, mnogo sreće za domaćina i mnogo malera za goste.

Ipak, u prvom minutu nadoknade, posle dodavanja sa desne strane, rezervista Matić (ušao u 54. minutu) se odlično snašao i loptu sa nekoliko metara poslao uz stativu. To je bilo ujedno i poslednje uzbuđenje, ali koje je rešilo utakmicu.

Na ovaj način, Vojvodina je vezala drugu pobedu, posle pobede nad Napretkom. Na drugoj strani, Metalac je u mnogo lošijoj situaciji. Posle pobede nad Novim Pazarom, usledio je ovaj poraz, koji ih drži na 14. mestu, tako da će se grčevita borba za opstanak nastaviti.

Standings provided by SofaScore LiveScore

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike