Liga šampiona ulazi u nokaut fazu - Svi mečevi dostupni na Arena Cloud!

12.02.2024

15:58

0

Autor: P.K.

Ne propustite nijedan jedini sekund elitnog takmičenja!

Liga šampiona ulazi u nokaut fazu - Svi mečevi dostupni na Arena Cloud!
Povratak Lige šampiona - Copyright TV Arena sport

Konačno! Posle dva i po meseca čekanja, vraća se Liga šampiona! Elitno evropsko klupsko takmičenje sada ulazi u svoju najuzbudljiviju fazu.

Od 13. februara prvim utakmicama osmine finala počinje nokaut faza, koja donosi dodatni nivo napetosti i takmičarskog duha među elitnim evropskim klubovima.

I Ligu šampiona može da gleda svako!

Arena Cloud nudi ekskluzivnu mogućnost praćenja svih mečeva Lige šampiona uživo. Gledaoci će imati pristup svakom trenutku akcije, bez obzira na to gde se nalaze, uz samo nekoliko klikova!

Arena Cloud koristi najnoviju tehnologiju streaminga kako bi obezbedila besprekorni kvalitet slike i zvuka. Bez obzira da li gledate na svom telefonu, tabletu, laptopu ili smart TV-u, iskustvo gledanja je na vrhunskom nivou.

Novo u ponudi je i Highlights paket koji od sama možete koristiti i u samostalnoj opciji za samo 3,99 evra! Highlights su kratki video snimci ključnih trenutaka mečeva, dostupni već od samog početka utakmice, za vreme trajanja utakmice, odmah nakon gola, šanse, penala, koša ili zakucavanja. To znači da gol, šansu ili zakucavanje možete odmah da vidite odmah na vašoj mobilnoj aplikaciji.

U tom paketu su hajlajtsi utakmica, skraćeni snimci mečeva, ali i video-klub i više od 300 radio stanica!

Bilo da ste verni navijač određenog kluba ili samo ljubitelj fudbala, Arena Cloud je vaša destinacija za praćenje vrhunskog evropskog fudbala.

Registrovanje je jako brzo, tako da praktično odmah možete gledati sav bogat sportski sadržaj na TV Arena sport! Sve to na Arena Cloud platformi!

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike