Mesi razočarao predsednika PSŽ-a: On nije loš čovek, ali meni se to ne sviđa!

11.01.2024

00:44

0

Naser Al Kelaifi rešio da stane na put pričama Argentinca o poteškoćama sa kojima se susreo na „Parku prinčeva“

Mesi razočarao predsednika PSŽ-a: On nije loš čovek, ali meni se to ne sviđa!
Naser Al Kelaifi i Leo Mesi - Copyright Profimedia/J.E.E/SIPA

Predsednik Pari Sen Žermena Naser Al Kelaifi izjavio je da je argentinski reprezentativac Lionel Mesi pokazao nepoštovanje prema šampionu Francuske.

Mesi je dve sezone igrao za PSŽ, a prošle godine je napustio klub iz Pariza i odlučio da nastavi karijeru u Interu iz Majamija. Argentinski fudbaler je više puta izjavio da mu je bilo mnogo teško u Pari Sen Žermenu i istakao da nije uživao u igri.

- Razgovaramo kada smo tu, a ne kada nas nema. Imam veliko poštovanje prema njemu, ali ako neko želi loše da govori o Pari Sen Žermenu posle odlaska iz kluba, to nije dobro. To nije poštovanje. On nije loš čovek, ali meni se to ne sviđa. Moj komentar nije samo za Mesija, nego za sve - rekao je Kelaifi za RMC.

On je objasnio zašto Mesiju nije bilo dozvoljeno da iznese trofej koji je sa Argentinom na Svetskom prvenstvu u Kataru na stadion "Park prinčeva".

- Mi se nalazimo u Francuskoj, a Mesi je pobedio Kilijana Mbapea. Mi smo francuski klub. Ne želim ni da ceo stadion bude protiv njega. Mislim da to moramo da poštujemo - rekao je Al Kelaifi.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike