Zvezda se oglasila posle vesti o tužbi Bahara! Ne dugujemo ni evro, sve radimo po propisima FIFA!

30.01.2024

09:20

0

Autor: G. F.

Predsednik crveno-belih umiruje navijače i poziva da se ne naseda na pokušaje destabilizacije kluba

Zvezda se oglasila posle vesti o tužbi Bahara! Ne dugujemo ni evro, sve radimo po propisima FIFA!
Mijailović, Terzić, Bahar i Mrkela na početku letnjih priprema - Copyright MN Press

Kao bomba je tokom ponedeljka odjeknula vest koju su doneli izraelski mediji da bivši trener Crvene zvezde Barak Bahar zajedno sa pomoćnicima podneo tužbu.

Priznati portal "One" javio je da Bahar i ekipa traže milionski iznos od aktuelnog šampiona Srbije, a sada je stigao odgovor iz redova Crvene zvezde.

Predsednik kluba iz Ljutice Bogdana Svetozar Mijailović zapravo je ponovio već nekoliko puta rečeno da se sve radi u skladu sa propisima i po dogovoru sa izraelskim stručnjakom.

- Crvena zvezda ne duguje Baraku Baharu ni jedan evro. Plata mu se redovno isplaćuje svakog meseca, i njemu i njegovim saradnicima. Propisi FIFA su jasni, klub koji je otpustio trenera je u obavezi da mu isplaćuje platu po ugovoru dok taj trener ne potpiše za drugi klub. To rade i najveći klubovi u sličnim situacijama kada smene trenera i stvarno ne razumem zašto pojedini mediji u Srbiji žele da od ovog slučaja naprave aferu - rekao je Mijailović i poručio:

- Crvena zvezda ima ozbiljnija posla nego da svakoga dana demantuje medijske gluposti koji imaju za cilj da destabilizuju klub. Crvena zvezda postupa u skladu sa propisima FIFA i UEFA, pod kontrolom smo njihovog monitoringa za izdavanje licence koju uspešno dobijamo svake sezone. Tako će biti i ove sezone, a to je jasan dokaz da Crvena zvezda posluje zakonito i transparentno. Još jednom bih zamolio medije u Srbiji da ne prenose neproverene informacije iz drugih zemalja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike