Osvedočeni Partizanovac podržao bivšeg napadača Zvezde u velikom izazovu!

29.01.2024

16:53

0

Autor: A. Š.

Ugo Vieira se kandidovao za predsednika kluba u Portugalu, a glas podrške dobio je od nekadašnjeg srpskog fudbalera čija se reč i te kako ceni u toj zemlji

Osvedočeni Partizanovac podržao bivšeg napadača Zvezde u velikom izazovu!
Hugo Vieira - Copyright MN Press

Ostao je Ugo Vieira u prelepom sećanju navijačima Crvene zvezde, koji i danas s vremena na vreme proprate šta radi napadač koji je dao jedan od najlepših golova u istoriji večitih derbija.

Portugalski fudbaler rešio je da stavi tačku na igračku karijeru, ali to nije najvažnija vest o njemu ovih dana. Naime, Vieira je rešio da odmah uplovi u funkcionerske vode, kandidovavši se za predsednika Žil Visentea, čiji je dres nosio tri godine, pre nego što je 2012. godine prešao u Benfiku.

Zanimljivo, Portugalac je javnu podršku dobio i od nekadašnjeg reprezentativca Jugoslavije i osvedočenog Partizanovca Ljubinka Drulovića, čija se reč i te kako poštuje u tamnošnjem fudbalu u kojem je ostavio ogroman trag tokom igračke karijere, čiji je deo proveo upravo u Žil Visenteu, iz kojeg je kasnije prešao u Porto i postao jedna od legendi kluba.

Izbori za predsednika Žil Visente održaće se 1. februara, a Vieira danima unazad vrši promociju svoje kampanje putem društvenih mreža.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike