Ilić povećao srpsku koloniju na Ostrvu! Bio je dete Partizana, Superliga mu bila granica, pa se preko noći sve promenilo!

29.01.2024

14:19

0

Autor: A. S.

Ni Premijer liga nije daleko!

Ilić povećao srpsku koloniju na Ostrvu! Bio je dete Partizana, Superliga mu bila granica, pa se preko noći sve promenilo!
Andrej Ilić u dresu reprezentacije Srbije - Copyright MN Press

Srbija uskoro može da dobije još jednog fudbalera na Ostrvu!

Dugo je Ostrvo smatrano najprestižnijim mestom za igranje fudbala, i danas je, pa čak i kada se govori o Čempionšipu. Mladi srpski napadač Andrej Ilić, iako u Partizanu nije dobio ni čestitu šansu, uskoro može do transfera karijere.

Ilić trenutno nosi dres norveške Valerenge, a trenutno je na meti Kardifa!

Kako prenose norveški mediji, Kardif je voljan da Valerengi plati četiri miliona evra, uz dodatak jednog miliona, pod uslovom da Ilić odigra izvestan broj mečeva i postigne 15 golova u sezoni.

 

 

Norvežani su najpre tražili 6,2 miliona, ali su nakon dvonedeljnih pregovora, popustili. Preostalo je da Ilić dogovori lične uslove i spakuje kofere!

Dete Partizana je do Ostrva imao trnovit put. 23-godišnji napadač je iz Partizanove škole stigao do Napretka, potom i Javora, a kada je delovalo da će mu Superliga biti maksimum, usledio je transfer u Rigu, odakle je potom stigao u Norvešku.

Na 15 utakmica je postigao 11 golova i skrenuo pažnju na sebe, pa bi sada mogao da juriša i na Premijer ligu, jer je Kardif na šest bodova od plej-ofa.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike