Barselona već izabrala novog trenera! Evo šta o tome ima da kaže čovek koji je 6 godina nosio dres katalonskog giganta!

28.01.2024

09:35

0

Autor: G. F.

Trenutno je na klupi ekipe koja sjajno gura u Seriji A

Barselona već izabrala novog trenera! Evo šta o tome ima da kaže čovek koji je 6 godina nosio dres katalonskog giganta!
Tijago Mota - Copyright Profimedia

Svet fudbala dobrano je uzdrman nakon dve neočekivane vesti. Najpre je Jirgen Klop objavio da napušta klupu Liverpula na kraju sezone, a onda je posle debakla u duelu sa Viljarealom, potpuno isto učinio i menadžer Katalonaca Ćavi Hernandez!

Prilično šokantna vest zatekla je navijače Barse, koji su i pored zaista loših partija njihovih miljenika, verovali u rad legende kluba. A kada je reč o čelnicima katalonskog giganta, oni su izgleda bili spremni za ovakav scenario. Strani mediji javljaju i da su već pikirali čoveka koji će naslediti Ćavija.

Reč je o još jednom čuvenom igraču Barselone (igrao 6 godina za klub sa Kamp Noua), čoveku koji pravi čuda u Seriji A. Sa "malom" Bolonjom trenutno je na mestu koje vodi u Evropu, a očigledan je pečat i neke nesvakidašnje ideje koje je Mota sproveo i koje daju rezultat.

Svi će se složiti da bi Mota mogao da bude zaista dobro rešenje za povratak Barselone na staze stare slave. A šta o svemu ima da kaže menadžer Bolonje. Odgovor su novinari dobili direktno od brazilskog Italijana.

 

 

- Da, čuo sam da Ćavi napušta Barselonu, rečeno mi je pre nekoliko minuta - rekao je Mota, pa dodao:

- Povezuju me s Barselonom u budućnosti? Ja živim u sadašnjem trenutku. Uživam u mom vremenu u Bolonji i fokusiran sam isključivo na ovo sada!

Bonus video:

 

#VMS_Highlightsclrx9hskv0000356sj2wt0m4s{width:100%;display:flex;align-items: center;justify-content: center;}@media (max-width: 760px) {#VMS_Highlightsclrx9hskv0000356sj2wt0m4s> div{width:calc(95vw - 30px) !important;height: calc((95vw - 30px) * 9 / 16) !important;}}
 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike