Tripije neće u veliki Bajern! Bravo, momčino, pokazao si da ima nešto veće od miliona!

29.01.2024

09:54

0

Autor: G. F.

Potez engleskog fudbalera je za svako poštovanje

Tripije neće u veliki Bajern! Bravo, momčino, pokazao si da ima nešto veće od miliona!
Kjeran Tripije - Copyright Profimedia/COLORSPORT/Bruce White

Svedoci smo godinama i godinama unazad kako je fudbal izgubio draž usled činjenice da više ne može da se popamti koji igrač igra za koji klub.

Dovoljno je da neko "mahne" milionima i da fudbaleri potrče za novim angažmanom i potpišu za klub "za koji su oduvek sanjali da zaigraju". I vrteška se vrti... A fudbal nema onu draž.

Retki su primeri u kojima se fudbaler odluči da bez obzira na sve ostane veran klubu u kom igra. I baš zato ih treba izdvojiti. I pohvaliti na sav glas.

Najnoviji takav primer stiže iz Premijer lige! U glavnoj ulozi je fudbaler Njukasla Kjeran Tripije kojeg u svojim redovima želi veliki minhenski Bajern.

- Interesovanje Bajerna mogu da prihvatim kao kompliment. Ta priča je gotova! Posvećen sam Njukaslu, uradili su mnogo za mene i želim da im vratim - rekao je Tripije, a na pitanje da li mu to što ga Bajern želi remeti uobičajenu svakodnevnicu, poručio:

 

 

- Da li je iznemirujuće? Ne! Ja sam profesionalac i pokušavam da blokiram svu tu "buku"!

Ne zna se da li će Tripije nekada napustiti crno-bele, ali je za to što je "odjavio" giganta kakav je Bajern iz Minhena zaslužio da mu kažemo:"bravo, momčino".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike