Šok! Arteta na kraju sezone odlazi iz Arsenala?! Svi su ga povezali sa Barsom, ovo je istina!

28.01.2024

22:10

0

Autor: P.K.

Posle Klopa i Ćavija, nova objava koja je zaledila fudbalski svet

Šok! Arteta na kraju sezone odlazi iz Arsenala?! Svi su ga povezali sa Barsom, ovo je istina!
Mikel Arteta - Copyright Tanjug/AP Photo/Ian Walton

Šta se ovo dešava? Posle šokantnih vesti da Jirgen Klop napušta Liverpul i Ćavi Ernandez Barselonu na kraju sezone, stiže još jedan šok!

Naime, kako pišu Španci, Mikel Arteta je obavestio upravu kluba da postoji mogućnost da na kraju sezone ode sa klupe Arsenala!

Arteta ima ugovor do 2025. godine. U Arsenalu je od 2019, a prošle sezone je tragično ostao bez titule. Razlog odlaska ranije se ne zna, ali pretpostavlja se da su tenzije i pritisak "samleli" i njega.

Naravno, čim je odjeknula ova bomba, pojavile su se glasine da će preuzeti Barselonu, gde je i ponikao.

Ipak, kako piše španski Sport, Ćavijeva i Artetina objave u razmaku od samo jednog dana su čista slučajnost. Prema istom izvoru, niko iz Barse nije kontaktirao ni trenera, ni njegove menadžere.

Kako god, nije nikakva tajna da predsednik Barselone Đoan Laporta veoma ceni Artetu i da je više puta govorio da je to trener idealnog profila da jednog dana sedne na klupu njegovog tima.

Iako je Arteta osvojio tri trofeja sa Arsenalom (FA Kup i dva Komjuniti šilda) i vratio ga u Ligu šampiona, titula nije osvojena, kako su se svi nadali. No, izgleda da su mu sve te napete situacije došle na naplatu, pa je vreme za promenu ili odmor…

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike