Bajern se otvorio, dali 30 miliona evra za Francuza, a daće i više! Desni bek potpisao dugoročni ugovor, kaže da je ispunio svoj san!

28.01.2024

10:47

0

Autor: G. F.

Bavarci pazarili u Turskoj, pa dogovorili i prijateljski meč sa Galatasarajem

Bajern se otvorio, dali 30 miliona evra za Francuza, a daće i više! Desni bek potpisao dugoročni ugovor, kaže da je ispunio svoj san!
Saša Boe u akciji - Copyright AP photo

Dok gledaju u leđa Leverukzenu u neizvesnoj trci za titulu u Nemačkoj, u minhenskom Bajernu razmišljaju o budućnosti.

Danas je ozvaničen transfer koji bi trebalo da reši poziciju desnog beka u timu na duže vreme. Bavarci su se pohvalili da su potpisali ugovor sa mladim francuskim internacionalcem.

Saša Boe (23) doveden je iz Galatasaraja i plaćen 30 miliona evra, a ugovor je potpisan do leta 2028. U paketu su i određeni bonusi (oko pet miliona plus procenti od naredne prodaje) za turski tim, kao i dogovor da se odigra prijateljski meč u kom će prihod biti podeljen na ravne časti.

 

 

- Ovo je za mene ostvarenje sna. Čast mi je što ću igrati za tako veliki klub kao što je Bajern. Zaista se radujem svom novom timu i moći ću da igram sa svim ovim sjajnim igračima u budućnosti. Kao igrač, ja sam defanzivac koji voli da napada, jednako sam srećan što sam uključen napred kao i u odbrani - rekao je Boe za zvanični sajt Bajerna iz Minhena.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike