Radonjić ponovo u crveno-belom – šuška se da je sve dogovoreno!

26.01.2024

18:41

0

Autor: A. Š.

Srpski reprezentativac u subotu bi trebalo da završi sve detalje transfera iz Torina i da ozvaniči selidbu u novu sredinu

Radonjić ponovo u crveno-belom – šuška se da je sve dogovoreno!
Nemanja Radonjić - Copyright Profimedia

Pokušao je Nemanja Radonjić u Torinu da oživi karijeru, na momente je srpski reprezentativac uspevao da pokaže zbog čega je smatran jednim od najtalentovanijih fudbalera svoje generacije u Evropi, ali vreli temperament brzonogog ofanzivca izgoreo je strpljenje i hrvatskog stratega na klupi „bikova“ Ivana Jurića.

Nekoliko sjajnih poteza i dva izuzetno efektna gola u jesenjem delu sezone u Seriji A nedvosmisleno su pokazali da u Radonjićevim nogama još ima magije, koju će, kako stvari stoje, pokušati da prikaže ponovo u crveno-belom dresu.

Ipak, ne u onom Zvezdinom, već bratskog joj Olimpijakosa!

Iako se već nekoliko prelaznih rokova unazad Radonjić povezuje sa povratkom na stadion „Rajko Mitić“, od toga ni ovoga puta neće biti ništa. Kako prenose brojni grčki mediji, Torino, Olimpijakos i srpski reprezentativac utanačili su skoro sve detalje saradnje i samo je pitanje sata kada bi trebalo da padne i potpis ugovora.

Najrealnija opcija, prema saznanjima medija u zemlji Helena, jeste da nestašni dečko srpskog fudbala u subotu doputuje u Pirej na finalizaciju dogovora, potpis i promociju u novog fudbalera Olimpijakosa, kojeg u nastavku sezone čeka velika borba za šampionski tron sa PAOK-om, Panatinaikosom i AEK-om.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike