Reči predsednika Torina posle kojih Radonjić mora da se zapita: Ne možeš da završiš karijeru na ovom nivou!

20.10.2023

12:28

0

Autor: D. P.

Upozorenje i savet

Reči predsednika Torina posle kojih Radonjić mora da se zapita:  Ne možeš da završiš karijeru na ovom nivou!
Copyright Profimedia, printscreen

Nako što je propustio derbi sa Juventusom, navijači Torina veruju da bi Nemanja Radonjić mogao da dobije važnu ulogu u duelu sa Interom sutra uveče od 18.00 (Arena Sport TV) časova.

I ova sezona prolazi sa neverovatnim usponima i padovima u njegovoj igri, pa mediji podsećaju na reči trenera Ivice Jurića pred gradski derbi sa Juventusom (poraz 2:0).

- Da li će to biti Radonjićeva utakmica? Ne. Sa njim smo do sada išli dole, pa gore, pa dole i onda se umoriš - rekao je Jurić uoči Juventusa.

- Ipak, bivši igrač Marseja je na momente delovao kao jedan od najboljih na početku sezone. Setite se samo meča protiv Đenove, odlučenog zahvaljujući njegovoj igri u poslednjim minutima meča, ili na gostovanju u Salernu, na kojem je bukvalno izludeo protivnike - piše "Tutosport" o Srbinu.

Profimedia
Nemanja Radonjić

Vidljivo je da mu nedostaje kontinuitet, a o tome je pričao i predsednik kluba Urbano Kairo:

- Talenat je važan, ali mora biti disciplinovan. Mislim da je dobar momak, ali mora da bude u stanju da postane šampion koji zna kako da iskoristi svoj potencijal. On ima 27 godina, ne može da se zadovolji time što je igrač koji izaziva emocije. Mora da ima kontinuitet, može i mora. Ne može da završi karijeru na ovom nivou.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike