Radonjić traći karijeru! Trener Torina izneo prljav veš o Srbinu: Nekada nije u stanju da trenira dobro!

05.12.2023

19:43

0

Autor: A. Š.

Ivan Jurić posle ubedljive pobede nad Atalantom pričao o srpskim reprezentativcima koji nose dres Bikova

Radonjić traći karijeru! Trener Torina izneo prljav veš o Srbinu: Nekada nije u stanju da trenira dobro!
Nemanja Radonjić - Copyright Profimedia/Nicolň Campo

Nestašni dečko srpskog fudbala ponovo se nalazi „ni na nebu ni na zemlji“. Tek što je postigao dva gola i nagovestio da bi u Torinu mogao da nađe svoju mirnu luku, Nemanja Radonjić našao se u „nemilosti“ trenera Torina Ivana Jurića.

Uoči duela sa Atalantom, kojeg su „bikovi“ u nedelju dobili 3:0 na svom stadionu, italijanski mediji pisali su o novom sukobu hrvatskog stratega i srpskog reprezentativca, koji je, prema njihovim navodima, bio izbačen sa treninga.

Iako je predsednik „bikova“ Urbano Kairo pokušao da „zamaskira“ stvar tvrdeći da je Radonjić ostao van protokola zbog povrede, Jurić je na konferenciji za medije posle meča, između redova, potvrdio da Radonjić u ovom trenutku nije u dobroj poziciji.

- Prošle sezone je odigrao najveći broj utakmica otkako igra fudbal, dali smo mu sve što smo mogli. Nekada nije u stanju da trenira dobro što nije prihvatljivo na ovom nivou – kazao je Jurić, pa dodao:

- Žao nam je zbog njega jer je igrač vrhunskog nivoa, a on traći svoju karijeru. Trebalo bi da sledi primer Nikole Vlašića, koji je „rastao“ u teškim trenucima. Šteta je, nadam se da može da razume to.

Pričao je Jurić i o druga dva srpska reprezentativca u svojim redovima – Ivanu Iliću i Vanji Milinkoviću Saviću.

- Kao i ostatak tima, Ivan je imao težak pad, i po mom mišljenju, bio je malo isključen, ali je počeo da radi kako treba i od meča sa Sasuolom se popravio. Sada nastavlja da raste i ne sme da ponavlja greške iz mladosti. Mora da radi naporno jer je on vrlo dobar na obe strane terena i ima kvalitet.

S obzirom na partiju protiv Atalante, najviše razloga za pohvale Jurić je imao na račun golmana Orlova.

- Srećan sam zbog njega, jer ima veliki potencijal. Radio je dobro tokom nedelje i mora da nastavi ovako, on nam daje sigurnost i samopouzdanje. U nedelju je bio savršen, mnogo nam je pomogao - zaključio je Ivan Jurić.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike