Mijatovićeva majstorija sa bele tačke krunisala Zvezdinu trojku protiv Spartaka! (VIDEO)

24.01.2024

17:19

0

Autor: A. Š.

Crveno-beli savladali ekipu Nenada Lalatovića na pripremnom meču na Kipru

Mijatovićeva majstorija sa bele tačke krunisala Zvezdinu trojku protiv Spartaka! (VIDEO)
Vladimir Lučić slavi gol protiv Spartaka - Copyright Promo/FK Crvena zvezda

Vladan Milojević kao da nije ni odlazio iz Crvene zvezde. Već u trećem pripremnom meču videla se ruka stratega koji je crveno-bele dva puta uveo u Ligu šampiona, posebno u poslednjoj liniji tima, koja je najviše trpela pod vođstvom Baraka Bahara.

Zvezda – Spartak 3:1.

Posle pobeda protiv kiparskog drugoligaša Akritasa (3:2) i mađarskog Zalaegeršega (1:0), Zvezdini fudbaleri danas su imali, u dosadašnjem toku priprema, najozbiljniju proveru. Ipak, ni Subotičani nisu uspeli da ispariraju crveno-belima, kojima su trijumf doneli Lučić, Nikolić i Mijatović, dok je počasni pogodak za Spartak postigao Ubiparip. 

Šerif Endiaj nastavio je i kod novog trenera sa lošim navikama iz jesenjeg dela sezone - promašenim šansama, ali je u 23. minutu upisao asistenciju za Lučića, koji je Zvezdi doneo početnu prednost.

Tek što je počelo drugo poluvreme srpski šampion je udvostručio prednost. Posle kornera sa desne strane u gužvi u kaznenom prostoru Spartaka se najbolje snašao Lazar Nikolić, da bi i najmanju dilemu što se tiče konačnog ishoda meča u 65. minutu odagnao Jovan Mijatović, majstorskom "panenkom" sa bele tačke.

Intenzitet meča posle toga, pogotovo u pogledu pritiska Milojevićevih izabranika, značajno je opao, a Subotičani su prvi šut u okvir Zvezdinog gola uputili u 70. minutu, a pre nego što je u 81. minutu postigao jedini gol za Spartak, Ubiparip je "proslavio" rezervnog golmana beogradskog tima Zorana Popovića.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike