Zvezdin klinac presudio Mađarima! Minimalac na drugom testu! (FOTO/VIDEO)

20.01.2024

14:40

0

Autor: D. N.

Meč je rešen u prvom poluvremenu, mada je i Zalaegeršeg imao šanse, pa i stativu

Zvezdin klinac presudio Mađarima! Minimalac na drugom testu! (FOTO/VIDEO)
Copyright FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde su upisali i drugu pobedu na pripremama na Kipru. Prvo su pobedili tamošnjeg drugoligaša, Akritosa, a danas i mađarski Zalaegeršeg.

Jedini gol, u prvom poluvremenu je dao mladi Jovan Šljivić, mada treba reći da je protivnik crveno-belih, pretposlednji tim na tabeli mađarskog nekoliko puta ozbiljno pripretio. U dva navrata su pogodili i okvir gola.

Danas Vladan Milojević nije računao na Omrija Glazera, pa je među stativama bio Zoran Popović. Prvu šansu su imali Mađari, pošto su u 17. minutu pogodili prečku. Onda je usledio gol Šljivića posle centaršuta Viktora Radojevića, u 22. minutu.

Šljivić je u 38. minutu mogao i do drugog gola, ali je pogodio stativu.

U 63. minutu, posle kornera, štoper Zvezde Nemanja Milunović nije iskoristio odličnu šansu da duplira vođstvo šampiona Srbije. Poslednju šansu za izjednačenje Zalaegeršeg je imao u 77. minutu, ali je Špoljarić iskosa pogodio stativu.

Kao što je rečeno, Milojević nije računao na Glazera, a u konkurenciji za tim nisu bili ni Degenek, Rodić, Ivanić, Mijatović, Nedeljković, Stamenić i Katai.

Pošto se očekuju njihovi transferi, Nedeljković i Mijatović su bili van protokola, a starteri su bili Popović, Nikolić, Spajić, Dragović, Radojević, Mijailović, Kanga, Šljivić, Olajinka, Mitrović i Ndiaje.

U nastavku su šansu dobili i Knežević, Milunović, Milosavljević, braća Mituljikić, Maksimović, Lučić, Kabić i Kahvić.

Za četiri dana će crveno-beli igrati sa Spartakom iz Subotice.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike