U Zvezdi nisam igrao, bio sam sprečen! Bivši napadač se prisetio boravka u Srbiji! (FOTO)

23.01.2024

20:02

0

Autor: D. N.

Golgeterski učinak u Ljutice Bogdana bio je veoma skroman

U Zvezdi nisam igrao, bio sam sprečen! Bivši napadač se prisetio boravka u Srbiji! (FOTO)
Copyright MN Press

Luis Dioni je u Crvenu zvezdu došao u leto 2021. godine i navijači su mnogo očekivali. Ali i uprava kao i stručni štab koji je vodio Dejan Stanković.

- Cilj je ulazak u Ligu šampiona. To bi bilo veliko dostignuće i prva dobra stvar za klub i za mene lično. Nadam se da ću pružiti najbolju igru u mojoj karijeri i pokazati svoj talenat - rekao je tada Dioni, koji je stigao na pripreme u Austriji.

Ali se posle toga nije naigrao. Bio je akter samo u 17 mečeva uz učinak od po tri gola i asistencije. Tako da njegov ugovor nije bio otkupljen, pa se vratio u Anže.

Ovih dana dao je i intervju za sajt francuske Lige 2 i jedna od tema je bio boravak u Zvezdi.

- Poslednje dve godine su bile najkomplikovanije. Nisam mogao da igram jer sam se povredio, dok sam u Crvenoj zvezdi bio spreman da igram, ali sam bio sprečen iz različitih razloga... Posle, kada čujete da ste doživeli povredu prednjih ukrštenih ligamenata, to stvara nemir u vašoj glavi.

Nikada nisam mislio da ću doživeti ovu povredu u životu jer sam prilično jaka osoba. Kada vam se to desi, kažete sebi "i ja to imam". U poslednjoj godini svog ugovora bilo je još komplikovanije. Ali, kao što sam uvek govorio, jaka sam osoba u glavi.

Moji najmiliji su bili tu svaki dan, ekipa, klub i navijači takođe, da me podrže u veoma teškom periodu - kazao je Dioni koji je u aktuelnoj sezoni za Anže dao 11 pogodaka, uz pet asistencija.

Printscreen/ligue2
 

- Vratio sam poverenje kluba, trenera, ono što mi je nedostajalo dosta godina. Za mene je to, kad ti trener veruje, jedna od najvažnijih stvari u fudbalu. Možete ga vratiti samo na terenu. I mislim da se to pokazalo u prethodnih pet-šest meseci.

Kad jednom padnem ne ostajem na zemlji. Uvek ću se vratiti. To je ono što pokazujem u svojoj karijeri. Čak i ako, generalno gledano, imam dobru karijeru, sigurno je da ima neuspeha koji mogu da bole. Ali nisam je prekinuo zbog toga što ih je bilo. Mislim da je najbolji odgovor to kako ove sezone igram za Anže - zaključio je nekadašnji fudbaler Zvezde.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike