Šljivić je Zvezdina budućnost! Oduševljen je radom na pripremama i golom koji je postigao!

21.01.2024

11:22

0

Autor: G. F.

Mladi fudbaler doneo pobedu crveno-belima nad Zalaegersegom

Šljivić je Zvezdina budućnost! Oduševljen je radom na pripremama i golom koji je postigao!
Jovan Šljivić - Copyright crvenazvezdafk.com

Rade fudbaleri Crvene zvezde predano i naporno na pripremama na Kipru.

Zabeležili su u subotu i drugu pobedu, a minimalac (1:0) nad Zalaegersegom doneo im je mladi Jovan Šljivić. Kako kažu na zvaničnom sajtu na kom je i pričao o utakmici i pripremama - "Zvezdin vunderkind".

- Veoma mi je drago što sam dobio priliku da počnem utakmicu protiv Zalaegersega od prvog minuta. Dobio sam time dodatno na samopouzdanju, što je pogodak sredinom prvog dela igre i pokazao. Srećan sam što smo ostvarili još jedan trijumf, a gol uvek dolazi po zasluzi. Od meča sa Trajalom u Kruševcu nisam postigao gol glavom, pa me je jučerašnji posebno obradovao. Međutim, moram da nastavim da treniram i dodatno napredujem da bi u budućnosti beležio ovako efektne pogotke - istakao je Šljivić.

Vezista koji je rođen 2005. godine i koji je sigurno projektovan kao budućnost crveno-belih zaključuje:

- Pripreme protiču odlično, zaista vredno treniramo svakog dana. Dosta radimo na fizičkoj pripremi, ali i na taktičkim elementima. Saradnja sa novim šefom Vladanom Milojevićem je sjajna, iako smo tek na početku i još uvek se upoznajemo, prvi utisci su veoma pozitivni. Raduje me što mi, “mlađa garda” pružamo dobre partije na visokom nivou, a verujem da ćemo se uvek, kada dobijemo priliku, pokazati u najboljem svetlu. Atmosfera je fantastična i smatram da će to biti presudno u prvenstvu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike