Zvezdu namučio kiparski drugoligaš, ali je pobeda upisana! Milojević je imao šta da vidi u prvoj utakmici!

17.01.2024

18:16

0

Autor: G. F.

Novi trener crveno-belih dao je šansu gotovo svim raspoloživim fudbalerima

Zvezdu namučio kiparski drugoligaš, ali je pobeda upisana! Milojević je imao šta da vidi u prvoj utakmici!
Duel Crvene zvezde i Akritasa - Copyright Facebook/FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde upisali su pobedu na početku priprema za prolećni deo sezone! Novi/stari trener Vladan Milojević svakako je imao šta da vidi u igri svojoj izabranika na ovoj utakmici.

Posle mnogo muke savladan je kiparski drugoligaš Akritas sa 3:2 (1:2)! Poveo je srpski tim golom Aleksandra Kataija iz penala i dominirao na terenu, ali nikako nije uspevao da duplira prednost.

Usledio je pad u samo tri minuta. Najpre je Vladimir Fratea savladao Glazera, a zatim je Bri Tjerno doveo Akritas u vođstvo. Tim rezultatom otišlo se i na poluvreme.

Sasvim logično i očekivano, u pauzi su oba trenera izvršila veliki broj izmena. Sve do 60. minuta rezultat se nije menjao, a onda je Stefan Mitrović doneo izjednačenje. Sve do 89. minuta bilo je nerešeno, a onda je Nikola Knežević doneo Zvezdi pobedu.

Za crveno-bele su igrali Glazer, Nikolić, Spajić, Dragović, Radojević, Stamenić, Kanga, Lučić, Katai, Olanjinka i Ndjaje u prvom, a Popović, Milunović, Mijailović, Milosavljević, Šljivić, Kabić, Knežević, Mitrović, N. Mituljikić, J. Mituljikić i Kahvić u drugom poluvremenu.

Sledeći meč Zvezda igra 20. januara sa Zalaegeršegom, četiri dana kasnije odmeriće snage sa subotički Spartakom, a 28. januara sa lučanskom Mladosti. Generalna proba biće 1. februara, a ime rivala još nije objavljeno.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike