Osimenu se ne žuri iz Napolija, kada dođe vreme za odlazak zna se ko će imati prednost!

17.01.2024

06:53

0

Autor: A. Š.

Nigerijski napadač otkrio gde će sigurno igrati kada jednom odluči da digne sidro iz Napulja

Osimenu se ne žuri iz Napolija, kada dođe vreme za odlazak zna se ko će imati prednost!
Vitkor Osimen - Copyright Profimedia

Fudbaler Napolija i reprezentativac Nigerije Viktor Osimen izjavio je da je srećan u klubu iz Napulja i dodao da će "definitivno jednog dana da zaigra u Premijer ligi" - prenosi „Skaj sports“.

Osimen trenutno nastupa za selekciju Nigerije na Kupu afričkih nacija. Nigerija je pre dva dana u prvom kolu grupe A odigrala nerešeno, 1:1 sa Ekvatorijalnom Gvinejom.

- Imam dobar odnos sa predsednikom Napolija Aurelijom de Laurentisom. On je uz mene od 2020. godine od kada sam stigao u Napoli. De Laurentis mi pruža podršku van terena, a ja sam naravno učinio sve da prošle sezone osvojim Skudeto za Napoli - rekao je Osimen, koji ima ugovor sa Napolijem do 30. juna 2026. godine.

Brojni engleski klubovi su pokazali interesovanje za nigerijskog napadača.

- Jednog dana ću definitivno da igram u Premijer ligi, ali sada imam druge planove u karijeri, kojima se zaista radujem. Svi će znati kada dođe vreme da napustim Napoli - istakao je nigerijski napadač.

Osimen (25) je u Napoli stigao 2020. godine iz Lila. On je za klub iz Napulja odigrao 119 utakmica i postigao je 67 golova. Za reprezentaciju Nigerije postigao je 21 gol na 28 mečeva.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike