Osimenova luda priča sa Al Hilalom! Ja kažem ne, oni povećaju ponudu, na kraju je bilo - VAU!

13.11.2023

16:57

0

Autor: G. F.

Fudbaler Napolija ispričao kako je odbio klub iz Saudijske Arabije

Osimenova luda priča sa Al Hilalom! Ja kažem ne, oni povećaju ponudu, na kraju je bilo - VAU!
Viktor Osimen - Copyright Profimedia

Bio je u centru pažnje prošlog leta, sva je prilika da će biti i ovog, ukoliko već u januaru ne promeni sredinu.

Fudbaler Napolija i reprezentativac Nigerije Viktor Osimen jedan je od onih za koje vlada veliko interesovanje.

Spekuliše se da je sve završio sa Liverpulom, on mudro ćuti, a zemljak i nekadašnji igrač Čelsija Džon Obi-Mikel ga podgovara da obuče plavi dres londonskog kluba.

Interesovanje pokazuje i Mančester junajted, ali niko ne sme da zaboravi šta su u stanju da urade klubovi iz Saudijske Arabije kada se namerače na nekog igrača. Finansijski, naravno.

Obeštećenje koje se pominje, oko 150 miliona evra, "naći" će svi zainteresovani, a sam Osimen objasnio je kako je prošlog leta izgledalo njegovo odbijanje Al Hilala!

- Bilo je ludo! Što sam više govorio "ne", to su više povećavali ponudu. Ponovo i ponovo. Bukvalno je bilo VAU! To bi promenilo moj život, a oni nikako nisu hteli da odustanu. Na kraju sam rekao, ne momci, ja ostajem! Iskreno, nisam nameravao da odem ako Napoli hoće da i dalje budem deo tima. Ipak, takvu ponudu je bilo veoma teško odbiti - rekao je Osimen.

 

 

Nigerijac nije želeo da priča o klubu u kom će nastaviti karijeru, ali kada se povela priča o Premijer ligi, zaintrigirao je mnoge.

- Ne navijam ni za koga tamo, ali imam dresove dva kluba, Čelsija i Mančester junajteda. Mnogo mojih prijatelja su navijači Čelsija, njih nekoliko navija za Junajted. Premijer liga je najpoštovanija, pitajte bilo kog igrača iz Afrike. To je velika liga - zaključio je Osimen.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike