Osimen se suočava sa strašnim optužbama! Zet tvrdi: Platio je da mu uhapse sestru, moj život je u opasnosti!

27.10.2023

19:18

0

Autor: A. Š.

Napadač Napolija našao se u veoma neprijatnoj situaciji u koju su ga ubacili članovi najbliže porodice

Osimen se suočava sa strašnim optužbama! Zet tvrdi: Platio je da mu uhapse sestru, moj život je u opasnosti!
Viktor Osimen - Copyright Profimedia

Tek što je uspeo da se izbori sa neprijatnom situacijom u kojoj se našao u Napoliju, Viktor Osimen ponovo je upleten u skandal, koji je ovoga puta značajno opasniji od benignih objava na društvenim mrežama.

A sve su „zamesili“ najbliži članovi porodice nigerijskog napadača, koji su ga optužili za stvari koje bi, ukoliko se ispostave kao tačne, mogle da ga uvedu u ozbiljne probleme.

Osimenov zet Osita Okolo tvrdi kako je sjajni centarfor namestio hapšenje svoje sestre, te da se posle toga plaši i za sopstveni život. Razlog, možete i da pretpostavite – novac.

Okolo je jedno vreme bio član Osimenovog tima, a u vreme kada je Nigerijac prelazio iz Lila u Napoli bio je deo okruženja koje je učestvovalo u pregovorima, zbog čega mu je pripadao određeni procenat prilikom završetka transfera. I tu sve počinje…

- Moju suprugu je nigerijska tajna policija zadržala šest dana. Ali, pitanje je šta je uradila da bi tamo završila – kazao je Okolo, pa onda prešao na pozadinu cele priče.

- Kao što znate, u vreme transfera iz Lila u Napoli radio sam sa Viktorom i njegovim agentom i morao sam da dobijem proviziju za taj transfer. Njegov agent mi je platio polovinu, dok sam Viktora zamolio da drugu polovinu zadrži kod sebe.

„Problemi u raju“ nastali su kada je Osimen obavestio zeta da više neće raditi zajedno.

- Rekao sam mu „U redu, ne brini. Ali, možeš li da mi vratiš moj novac?“ Kazao je da to neće učiniti. Ono što je moja žena, a njegova sestra, uradila jeste da ga je pitala na društvenim mrežama „Možeš li, molim te, dati mom mužu njegov novac?“ U mojoj zemlji oni koji imaju toliko novca imaju dovoljno uticaja da urade sve.

Okolo je potom izneo šokantnu tvrdnju…

- Trenutno mi je život u opasnosti, plašim se za njega. Možda bi mogli da me ubiju, ne znam… Pitam se, kada je ovo uradio svojoj sestri, zamislite šta bi mogao meni. Nema sumnje, sve ovo dolazi od Viktora Osimena, niko to ne može da porekne, preuzimam odgovornost za ono što kažem – kazao je zet nigerijskog napadača i na kraju dodao:

- Snage bezbednosti su intervenisale kako bi mi odveli ženu prema uputstvima koje im je dao Viktor. I sve to samo zato što je izabrala da bude na mojoj strani. Samo zato što je rekla da mora da mi da moj novac. Reći ću konkretno, da sam sada na ulici, ispred moje kuće, možda se nikada više ne bih vratio u nju – kazao je Osita Okolo.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike