Kakva scena u Atini! Koliko legendi za jednim stolom na rođendanu Saše Ilića!

31.12.2023

10:40

0

Autor: D. P.

Što bi neki rekli "skupa fotka"

Kakva scena u Atini! Koliko legendi za jednim stolom na rođendanu Saše Ilića!
Copyright printscreen

Partizanova legenda Saša Ilić okupio je u Atini svoje prijatelje, bivše rivale i saigrače iz crno-belog tima i reprezentacije da zajedno proslave 46. rođendan.

Za jednim stolom su se našli legendarni kapiteni Olimpijakosa Predrag Đorđević i Ilija Ivić, inače bivši zvezdaši, pa njegovi prijatelji i saigrači iz Partizana Danko Lazović i Andrija Delibašić, svi sa suprugama.

Đorđević je menadžer i živi u Atini, dok Ivić poslednjih godina živi miran porodičan život u glavnom gradu Grčke i ne oglašava se previše po fudbalskim pitanjima.
Slično kao i Lazović, koji živi u Beogradu, dok njegov veliki prijatelj Delibašić posle jednog teškog perioda u životu iz kog je izašao kao pobednik, obavlja dužnost sportskog direktora podgoričke Budućnosti. 

Ilić sa velikim uspehom trenira atinski Atromitos, koji je od njegovog dolaska krajem oktobra vezao sedam mečeva bez poraza u grčkom šampionatu.

Ilić je za kratko vreme od gubitnika sa dna tabele napravio čudo i hit prvenstva, jer su za poslednja dva meseca pobeđeni takve ekipe kao što su Aris i Panatinaikos, dok je sa Olimpijakosom izboren remi 0:0.

Atromitos se trenutno nalazi na osmom mestu 16 bodova, ali još nisu prebrinuli sve brige oko opstanka iako su pobegli sa dna tabele.

 

Standings provided by Sofascore

 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike