Humska se sprema za revoluciju! Šuška se – vraćaju se Tole, Zeka i Bjeka!

07.09.2023

19:51

0

Crno-beli su duže vreme u organizacionoj krizi, koja je počela da se rešava odlaskom predsednika Milorada Vučelića

Humska se sprema za revoluciju! Šuška se – vraćaju se Tole, Zeka i Bjeka!
Tomislav Karadžić, Žarko Zečević i Ivan Ćurković - Copyright MN Press

Partizan je odavno zreo za korenite promene na svim nivoima u klubu. Stadion u Humskoj već nekoliko godina se ljulja iz temelja i svakim novim danom, nedeljom i mesecom koji prolazi u trenutnom stanju bliži je da se sruši kao kula od karata.

Navijači su odavno rekli svoje, „rat“ sa čelnicima kluba traje već mesecima, a pritisak je prvo „slomio“ dosadašnjeg prvog čoveka kluba Milorada Vučelića.

Ipak, njegov odlazak nije ni za jotu umanjio bes „grobara“, koji traže da i druga polovina rukovodećeg tandema, generalni direktor Miloša Vazura, krene putem doskorašnjeg prvog čoveka kluba, a sa njim i svi oni koje je instalirao u najvažnijim klupskim strukturama kako bi osigurao mirnu vladavinu.

Najnovije informacije, ipak, govore da se nešto žestoko kuva oko Humske, jer prema saznanjima „Telegrafa“ crno-beli se spremaju da na čelo kluba, za početak kao članove radne grupe, vrate nekadašnje rukovodioce Tomislava Karadžića, Žarka Zečevića, Nenada Bjekovića i Ivana Ćurkovića.

- Spekuliše o čoveku iz sveta biznisa, čije ime još uvek nije poznato. Prvi sastanak sa Tomislavom Karadžićem je obavljen u utorak, drugi bi trebalo da se dogodi tokom današnjeg dana, ali u načelu, nekadašnji prvi čovek kluba i uspešni privrednik je voljan da se vrati, pomogne i sa pomenutom radnom grupom i nekolicinom ljudi iz sveta biznisa (Nebojša Petrić, braća Galić...), koje bi upravo iskusni čelnik angažovao, stabilizuje klub iz Humske – piše beogradski portal i dodaje:

- Radna grupa bi za početak imala zadatak da finansijski stabilizuje klub (taj peti član bi, uz Karadžića, bio neko ko bi obezbedio značajna sredstva), a potom i pripremi nove izbore, imenuje predsednika, kao i novi Upravni odbor pošto aktuelni posle odlaska Milorada Vučelića više nema nadležnost.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Telegraf

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike