Piksi još u čudu posle derbija: Da se niko ne ljuti, ali limitirani Partizan prvi? Možda ni Duljaj nije verovao u to!

28.12.2023

14:59

0

Autor: D. P.

"Zašto, kako i zbog čega, ne želim da ulazim u tu vrstu analize"

Piksi još u čudu posle derbija: Da se niko ne ljuti, ali limitirani Partizan prvi? Možda ni Duljaj nije verovao u to!
Dragan Stojković Piksi - Copyright Printscreen/TV Arena sport

Selektor Dragan Stojković Piksi iznenađen je poretkom na tabeli Superlige, gde je na čelu Partizan, a prati ga Zvezda kao drugoplasirana.

Strateg "orlova" zadovoljan je i kvalitetom derbija, ali ipak kao najjači utisak ostaje pobeda tima sa limitiranim kvalitetom:

- Već duže vremena pratimo, ne samo derbi, nego i sve utakmice Superlige. Drago mi je da sam video jedan zaista dobar derbi. Sažet i kvalitetan, sa dosta šansi i golova. Za mnoge je iznenađenje, pa i za mene, da vidim Partizan ispred Crvene zvezde. Jer, ipak je Partizan u igračkom smislu, da se niko ne ljuti, vrlo limitiran u odnosu na Crvenu zvezdu, koja ima roster i grupu igrača gde je ogromna razlika u kvalitetu. Zato sam iznenađen da vidim Partizan na prvom mestu - rekao je selektor "orlova" za B92.

MN Press
Dragan Stojković Piksi

Piksi ne želi da se njegove reči shvate kao potcenjivanje rada Igora Duljaja:

- Daleko od toga da potcenjujem, taman posla. Igor Duljaj je uradio nešto u šta niko nije verovao, možda čak ni on. To kaže rezultat i tabela. Zašto, kako i zbog čega, ne želim da ulazim u tu vrstu analize, to nije moj posao. Pitali ste me da li ima igrača za reprezentaciju? Da, ima ih. Ali, ne bih o imenima, sve ćete videti u martu kada objavim spisak za duele protiv Rusije i Kipra - rekao je Dragan Stojković u intervjuu za "B92".

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike