Top 5 TV prenosa ovog vikenda: Partizan i Zvezda u AdmiralBet ABA ligi, jedan od najvećih derbija sveta i za "odjavu" godine, Bogdan!

29.12.2023

14:30

0

Autor: D. N.

Očekuje nas i meč Juventusa naših fudbalera, Dušana Vlahovića i Filipa Kostića

Top 5 TV prenosa ovog vikenda: Partizan i Zvezda u AdmiralBet ABA ligi, jedan od najvećih derbija sveta i za "odjavu" godine, Bogdan!
Bogdan Bogdanović - Copyright Tanjug/AP Photo/Sue Ogrocki

I poslednjeg vikenda 2023. godine biće sportskih događaja vrednih pomena. Godinu na izmaku ispratićemo uz prenose fudbalskih i košarkaških mečeva, a znatno bogatiji dan biće subota. To je na neki način i očekivano pošto je nedelja poslednji dan ove godine.

Subotnji program otvara jedan od najvećih gradskih derbija sveta, "Old Firm". U ovom izdanju okršaja dva najveća škotska kluba domaćin će biti Seltik koji je ujedno i lider na tabeli sa 48 bodova, pet više od Rendžersa. Ali "policajci" imaju i dva meča manje.

Ovaj duel će biti prenošen na Premiumu 1 TV Arena sport, a počeće u 13.30.

Zatim slede dva vezana meča u AdmiralBet ABA ligi. Prvo će Partizan gostovati Mornaru u Baru, "fenjerašu" koji ima i problema van terena. Crno-beli će u Crnu Goru putovati posle poraza od Virtusa, a taj duel je zakazan za 18 časova.

Samo dva sata kasnije počinje duel Crvene zvezde i Igokee. I crveno-beli su upisali poraz u Evroligi, pa ih sada čeka okršaj sa Igokeom koja je na četvrtom mestu sa učinkom 9-4.

Ova dva duela biće emitovana na Premiumu 2.

I za kraj večeri, selimo se u Italiju, u kojoj će snage odmeriti Juventus i Roma. Bjankoneri naših Dušana Vlahovića i Filipa Kostića su najbliži na tabeli lideru Interu, a Roma je malo dalje. "Vučica" ima čak 12 bodova manje, ali kada je Žoze Murinjo na klupi, svaki meč je posebna priča.

I za sami kraj godine, NBA utakmica. U nedelju, u 21 čas Atlanta našeg Bogdana Bogdanovića gostovaće Vašingtonu. Od Vizardsa je na Istoku lošiji samo Detroit koji ima samo dve pobede.

Vašington je na 5-25, a Atlanta 12-18.

 

Top 5 TV prenosa ovog vikenda:

Subota (13.30) Seltik - Rendžers (TV Arena sport - Premium 1)

Subota (18.00) Mornar - Partizan (TV Arena sport - Premium 2)

Subota (20.00) Crvena zvezda  - Igokea (TV Arena sport - Premium 2)

Subota (20.45) Juventus - Roma (TV Arena sport - Premium 1)

Nedelja (21.00) Vašington - Atlanta (TV Arena sport - Premium 1)

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike