Dragović ostaje! Evo ko je još "zaključan" u Zvezdi i šta će biti sa Glazerom i Borjanom

21.12.2023

15:08

0

Autor: D. N.

O planovima u prelaznom roku govorio je generalni direktor Crvene zvezde

Dragović ostaje! Evo ko je još "zaključan" u Zvezdi i šta će biti sa Glazerom i Borjanom
Aleksandar Dragović - Copyright MN Press

Kalendarska godina za fudbalere Crvene zvezde je završena, a januarski prelazni rok je veoma blizu. Zbog toga se i pričalo o mogućim odlascima i dolascima.

Na primer, spekuliše se da bi prvo pojačanje mogao da bude levi bek, Kai Vagner, Nemac koji je trenutno u MLS-u.

- Ne volim da pričam o imenima koja nisu potpisala. Tražimo levog beka, ali čekamo da novi trener kaže mišljenje o potencijalnim pojačanjima na toj poziciji - rekao je generalni direktor Zvezdan Terzić, a zatim nastavio o golmanima.

MN Press
 

Kako je potvrdio Omri Glazer sigurno ostaje, dok će o statusu Milana Borjana odlučiti novi trener Vladan Milojević.

- Glazer ostaje sigurno i sa njim smo prezadovoljni, jer je cele jeseni branio fantastično. Borjan je pozajmljen Slovanu, ali ga mi i dalje plaćamo i zavisi od odluke Milojevića da li će se vratiti.

Terzić je takođe otkrio za koje igrače postoji interesovanje.

- Za Glazera ima ozbiljnog interesovanja, kao i za Bukarija, Olanjinku, Krasoa, Stamenića, Ivanića... Za sve njih postoje ozbiljne ponude, a tržište diktira ko može da ide. Niko čiji odlazak može da ugrozi osvajanje titule neće napustiti klub.

Ubeđeni smo da će Mijatović i Nedeljković narednog leta imati mnogo veću vrednost nego danas. Imamo ozbiljne ponude za njih, ali su sve odbijene i oni će ostati u Zvezdi. Kada je reč o Dragoviću, on ostaje do kraja sezone sigurno. Kapiten je i vođa tima - kazao je direktor Zvezde, a zatim pričao i o Šerifu Ndiajeu.

Kako je jedan od novinara konstatovao, brojni navijači "već žele da mu vide leđa".

MN Press
 

- Zvezdina publika je surova, ne da vreme. Dečko je promašio jednu šansu i izgubio na samopouzdanju. Ovde očekujemo da čim dođe bude Mesi. Došao je kao velika želja Baraka Bahara, želeo je klasičnu devetu. Vreme će pokazati da li je to bila greška. On je već igrao za dva kluba ove sezone, tako da ostaje sigurno.

Kažu Ndiaje? Samo da kažem da malog Mijatovića nisu donele rode u Zvezdu, isto kao i Nedeljkovića. To su produketi ozbiljnog sistema. Kao što imamo Šljivića, Vukojevića, Mesija Maksimovića - zaključio je Terzić.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike