Bešiktaš došao na "večiti derbi" da bi odveo dvojicu u Istanbul! Iza svega stoji Duško Tošić! (FOTO)

21.12.2023

08:37

0

Autor: D. P.

Bešiktaš došao na "večiti derbi" da bi odveo dvojicu u Istanbul! Iza svega stoji Duško Tošić! (FOTO)
Copyright MN Press

Turski klub Bešiktaš zainteresovan je da u svoje redove ove zime dovede dvojicu fudbalera iz Beograda.

Jedan je Mateus Saldanja iz Partizana, drugi Zvezdin Osman Bukari.

I dok će posao oko Saldanje zavisiti pre svega od toga da li su mu primanja u Partizanu redovna, situacija oko transfera reprezentativca Gane biće značajno teža.

 

 

Crveno-beli su procenili brzonogo krilo kao svoju "zlatnu koku" za ovu zimu, a to bi moglo da znači da će teško napustiti Marakanu za iznos ispod 5.000.000 evra.

 

 

 

Saldanja je letos došao iz japanskog Džef junajteda u Partizan i tada je za njega plaćeno obeštećenje od 1.300.000 evra.

U međuvremenu su se finansije crno-belih dodatno istanjile neigranjem u Evropi ove jeseni, pa će se na proleće pored velike bitke na terenu za titulu prvaka voditi i ona za UEFA licencu.

Dugovi su ogromni prema državi zbog neplaćenih poreza, a neizvesno je i koliko su redovne isplate i fudbalerima iz aktuelnog igračkog kadra.

 

 

Partizan je letos izgubio Nemanju Jovića zbog višemesečnog kašnjenja plate, a pre toga je iz kluba otišao iz istog razloga i Japanac Takuma Asano.

Prema turskim izvorima, posrednik u ovim transferima biće bivši igrač Bešiktaša Duško Tošić zajedno sa Turčinom Sametom Ajbabom.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike