Milojević poželeo Zvezdi sreću u derbiju! Legendarni golman veruje u mlade igrače (FOTO)

19.12.2023

14:51

0

Autor: D. N.

Crveno-beli će gostovati u Humskoj u 171. "večitom derbiju"

Milojević poželeo Zvezdi sreću u derbiju! Legendarni golman veruje u mlade igrače (FOTO)
Copyright FK Crvena zvezda

Fudbalski "večiti derbi" između Partizana i Crvene zvezde, 171. izdanje zakazan je za sutra. Igraće se u Humskoj, a uoči najveće utakmice srpskog klupskog fudbala crveno-belima je sreću poželeo nekadašnji golman, Zvonko Milojević.

Delegacija predvođena predsednikom Svetozarom Mijailovićem i potpredsednikom Jovanom Kuletom Aćimovićem je posetila "Dom za stare" na Dedinju. 

FK Crvena zvezda
 

- Miloje je čuvao Zvezdin gol u Tokiju kada smo savladali Kolo Kolo sa 3:0 i popeli se na krov sveta, čime se zlatnim slovima upisao u istoriju našeg kluba. Nažalost, 2007. godine je doživeo tešku saobraćjnu nesreću i ostao nepokretan, ali Zvezda ga nije, niti će ga ikad zaboraviti.

Miljenik navijača nas je dočekao sa osmehom, i govorio o odnosu sa klubom, te da Marakanu doživljava kao drugu kuću, a da neka prijateljstva traju ceo život, potvrđuje odnos čuvenog golmana sa Dejanom Stankovićem. Naime, prijateljstvo datira još iz omladinskih dana, kada je Deki postao prvotimac, a Miloje nosio kapitensku traku. Tada ga je Miloje redovno vozio na treninge, a i dan danas su u kontaktu - navedeno je u saopštenju crveno-belih koji su mu uručili simbolične poklone u vidu Zvezdine opreme, ali i namirnica neophodnih za život.

Takođe, Milojević je Zvezdi poželeo sreću u 171. večitom derbiju uz poruku da veruje da bi mladi Zvezdini igrači mogli da budu prevaga.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike